reklam
reklam

BAL'da 4.haftanın ardından

Eklenme Tarihi: 29 Ekim 2022, Cumartesi - 21:41   Okunma Sayısı: 88767
Bölgesel Amatör Lig BAL'da dördüncü hafta geride kalırken İstanbul temsilcilerinden Küçükçekmece Sinopspor, Sultanbeyli Belediyespor ve Cankurtaran gruplarında ilk sırada yer alıyorlar.

 

İstanbul temsilcilerinin zorlu BAL macerası 5 grupta devam ediyor. 4.hafta sonunda Küçükçekmece Sinopspor, Sultanbeyli Belediyespor ve Cankurtaran gruplarında ilk sırada yer alıyorlar. 15 İstanbul temsilcisi içerinde en gol isim Büyükçekmece Mimaroba'dan Okan Demir 5 golle olurken, kendisini Vefa'dan Yılmaz Çoşkunçay ve Küçükçekmece Sinopspor'dan Osman Atalay Demirtaş 4'er golle takip ediyorlar. İstanbul takımları 4.hafta karşılaştıkları rakipleri karşısında 4 galibiyet, bir beraberlik ve 7 mağlubiyet aldılar. 8 İstanbul takımı ise birbirleriyle karşılaştılar. Bu maçların ikisinden deplasman takımları, birinden ev sahibi ekip galip ayrılırken, bir maçta İstanbul takımları yenişemediler.

Lider Bağcılar'a Sultangazi çelmesi

BAL 10.grupta haftaya lider giren Bağcılarspor, deplasmanda karşılaştığı Sultangazispor ile golsüz berabere kalınca liderliği Alaçatıspor'a devretti. Kartalspor evinde Çeşme Belediyespor'u Erkam Güleç'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Gazi Mahallesi deplasmanda Alaçatıspor'a 2-1 yenildi. 3.hafta evinde Çeşme Belediyespor ile golsüz berabere kalarak iki değerli puan kaybeden Gazi Mahallesi, puan telafisi için çıktığı maçta Alaçatı'ya boğun eğdi. İlk yarının 39. dakikasında Şahin Fırat'ın ayağından bulduğu golle Alaçatıspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya her iki takım da atak başlarken, Alaçatıspor 69'da Yavuz Selim Şentürk'ün attığı golle skoru 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra rakip kelede baskı kuran Gazi Mahallesi, maçın 73. dakikasında Serhat Coşkun'un ayağından golü bularak farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Gazi Mahallesi ilk yenilgisini aldı. Alaçatıspor ise liderliğe yükseldi. Ortaköy deplasmanda Salihli Belediyespor karşısında bitime 5 dakika kala yediği golle sahadan mağlup ayrıldı. Salihli Belediyespor, 4. dakikadan itibaren 10 kişi kalan rakibi karşısında pozisyon üretmekte zorlandı. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında da Salihli Belediyespor, rakip kalede zaman zaman baskı kursa da aradığı golü 85. dakika da buldu. Yeşil-beyazlılar Mustafa Kemal Aktaş’ın golüyle 1-0’lık galibiyetle ayrılıp gülen taraf olurken bu sezon ki ilk galibiyetini almış oldu.

Küçükçekmece Sinop dolu dizgin

BAL 11.grupta lider Küçükçekmece Sinopspor, Kağıthane deplasmanında Bayburt 1918'i Osman Atalay Demirtaş ve Umut Aslan'ın golleriyle 2-1 yenerek 4'de 4 yaptı. Ev sahibi takımın tek golünü ise 88'de Emre Taşdemir kaydetti. Küçükçekmece Sinopspor'da Osman Atalay Demirtaş dördüncü golünü kaydetti. Öte yandan maç sonunda Bayburt 1918 Teknik Direktörü Mustafa Atasoy istifasını vererek takımdan ayrıldığını açıkladı. Sezon başlamasına kısa bir süre kala takımın başına getirilen genç teknik adam, Bayburt 1918 FK'nın evinde konuk ettiği Küçükçekmece Sinop Spor karşılaşmasının devre arasında istifa etti. Takımın yeni teknik patronu ise geçtiğimiz sezon Osmaniye İstiklalspor'u BAL'a taşıyan Necdet Yılmaz oldu. İlk üç maçını kazanarak zirveye ortak olan Vefa, Tekirdağ deplasmanında golsüz berabere kalınca çok değerli iki puan kaybetmiş oldu. Dostluk ve kardeşlik havasında geçen maçta her iki takım taraftarları da centilmence maçı takip ettiler. Bahçelievlerspor evinde Hendek Dereköy'ü Semih Kaya, Mert Tolun ve Dursun Türk'ün golleriyle 3-1 yenerek bu sezon ki ilk

galibiyetini aldı. Konuk takımın tek golü 90'da Muhammet Kızılyar'dan geldi. Modafen kendi sahasında Çorlu spor 1947'ye 2-1 yenildi ve 4.maçından da puan çıkartamadı.

Sultanbeyli tutulmuyor

BAL 12.grupta haftaya lider giren Sultanbeyli Belediye, Burhaniye'yi deplasmanda Berkay Kalakcı ve Kaan Yıldırım'ın golleriyle 2-0 yenerek hem 4'de 4 yaptı, hem de liderliğini korudu. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Burhaniye Belediyespor 60. dakikada penaltı kazandı. Atışı kullanan Cihan Tan topu auta gönderince golsüz eşitlik devam etti. 69'da Berkay Kalakçı takımını deplasmanda 1-0 öne geçti. Ev sahibi takımın beraberlik için yüklenirken, 90+6'da Kaan Yıldırım farkı ikiye çıkartan golü attı. Sultanbeyli Belediye maçtan 2-0 galip ayrıldı. Kağıthane Nurtepe'de oynanan maçta Kuştepe, Büyükçekmece Mimaroba'yı Kerem Ayvacıoğlu ve Hüseyin Ayan'ın golleriyle 2-1 yendi. 83'de Okan Demir'in golü sonucu değiştirmezken konuk ekip ilk yenilgisini aldı. Karşılaşmada altı net gol pozisyonunu önleyen Kuştepe kalecisi Erkan Çınar, galibiyette büyük pay sahibi oldu. İstanbul Beylikdüzü deplasmanda Bigaspor'a 1-0 mağlup oldu. Kuruçeşme 3.dakikada Mustafa Şenocak ile öne geçtiği maçta Etispor'a 4-2 yenildi. Maçın son golü 90+2'de Selçuk Uğur'dan geldi.

Silivri kalesini gole kapattı

BAL 13.grupta Silivrispor evinde büyük çoğunluğu genç oyunculardan kurulu Bursa temsilcisi Zaferspor'u Muhammet Yeşilyurt'un golüyle 1-0 yendi. 4'de 4 yapan kırmızı-lacivertliler yine kalesinde gol görmedi. Silivrispor oynadığı 4 maçta rakip filelere 7 gol gönderirken, kalesini gole kapattı. Silivri kalecisi Murat Günal, rakip forvetlere 4 haftadır geçiş izni vermiyor. Zirve yarışına ortak olmak isteyen Beylerbeyi 1911 evinde Bayrampaşa Teknik'e 2-0 yenildi ve ilk yenilgisini aldı. Bu sezon BAL'daki ilk sezonunu yaşayan Bayrampaşa Teknik ise üç puana Yusuf Ayseli'nin golleriyle ulaştı. Haliçspor deplasmanda Yuvacık'a 1-0 mağlup oldu. Maç sonrası Haliçspor'da teknik adam değişikliği yaşandı. Nevzat Aksoy'un yerine, teknik kadroda yer alan Atilla Öztürk yeşil beyazlı kulübün yeni hocası olarak açıklandı. Sancaktepe deplasmanda Görükle İpekspor'a 3-0 yenildi. Sancaktepe FK maçına hızlı başlayan ev sahibi yeşil beyazlı ekip 32.dakikada Berkay’ın ceza sahasında düşürülmesiyle penaltı kazandı. Emre Pehlivan atışı gole çevirerek ilk yarının skorunu tayin etti 1-0. İkinci yarıya da hızlı başlayan Görükle İpekspor yakaladığı bir çok pozisyonu kolayca harcarken Ahmet Barlas’ın ayağından peş, peşe bulduğu 2 golle sahadan 3-0 galip ayrılmayı başardı.

Cankurtaran averajla liderliğe yükseldi

BAL 14.grupta Cankurtaranspor deplasmanda Gebze Tayfunspor'u 5-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Lacivert-beyazlılar ilk yarıyı 20'de Yavuz Özsevim'in golüyle 1-0 önde kapattı. Fatih ilçesi temsilcisi ikinci yarıda 55'de Umut Akpınar, 65'de Cemal Deveci (Kendi kalesine), 83'de Hasan Türk ve 89'da Aykut Balcı'nın golleriyle farka koştu. Puanını 10'a yükselten Cankurtaran; Feriköy, İnegöl Kafkas ve Altınova Belediye önünde averajla liderliğe yükseldi. Lacivert-beyazlılar 4 maçta rakip filelere 10 gol gönderirken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Feriköy, deplasmanda Kavacıkspor'u 2-0 yenmeyi başardı. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında etkili bir oyun sergileyen kırmızı-beyazlılar, 76'da Emir Çilli ve 88'de Mert Gayip ile buldukları gollerle sahadan galip ayrıldılar. BAL’ın bu sezon en iddialı takımları arasında gösterilen Gebzespor ile evinde karşılaşan Nişantaşıspor maç sonunda bir puana razı oldu. İlk yarısı 0-0 biten maçta ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Gelişen Nişantaşıspor atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Mahsum Yaşar, Cemal Can Düzce’yi çalımlayarak

topu fileler ile buluşturdu. Bu gole konuk takım Ali Şentürk ile cevap verdi. 73.dakikada Fırat’ın savunmadan rakip savunma arkasına uzun pasında topla buluşan Ali Şentürk, yerden sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek maçın skorunu ilan etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam