reklam
reklam

UITP Ödülleri için son başvuru tarihi 11 Ekim olarak açıklandı

Eklenme Tarihi: 30 Eylül 2021, Perşembe - 15:50   Okunma Sayısı: 106348
Dünyanın toplu taşımacılık alanındaki en büyük organizasyonu olan Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) tarafından her 2 yılda bir düzenlenen, yeni dönemi için başvuru sureci başladı.

 

UITP Ödülleri, toplu taşımayı daha iyi hale getirmeyi hedefleyen yenilikçi, iddialı ve çözüm odaklı projeleri tanıtmayı, sürdürülebilir kent içi ulaşım alanındaki olağanüstü çalışmaları sergilemeyi ve onlara sektörün uzmanları tarafından görünürlük kazandırmayı amaçlamakta.

Başvurular 11 Ekim 2021'den önce http://www.uitp.org/awards/  internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Bu yılki ödül programında, 8 başvuru kategorisi bulunmakta. Bu yılki UITP ödüllerinin kategorileri şunlar oldu;

İKLİM VE SAĞLIK, TASARIM, ÇEŞİTLİLİK VE KAPSAYICILIK,PAZARLAMA,ENTEGRASYON,OPERASYONEL VE TEKNOLOJİK MÜKEMMELLİK, TOPLU TAŞIMA VE KENT İCİL ULAŞIM STRATEJİSİ, GENÇ ARAŞTIRMACILAR

 

UITP Üyelik, Pazarlama ve Hizmetler Kıdemli Direktörü Kaan Yıldızgöz “Titiz bir değerlendirme sürecinden sonra ödül törenini 6-8 Şubat 2022 tarihlerinde Dubai'de düzenlenecek. Türkiye’den gelen projelerin hem uluslararası hem de ulusal olmak üzere iki ayrı seviyede değerlendirilecek.

Projelerin alanında tanınmış uzmanlardan oluşan uluslararası ve tarafsız bir jüri tarafından değerlendirileceğini belirten UITP Üyelik, Pazarlama ve Hizmetler Kıdemli Direktörü Kaan Yıldızgöz, titiz bir değerlendirme sürecinden sonra ödül töreninin 6-8 Şubat 2022 tarihlerinde Dubai'de düzenleneceğini ifade etti.

UITP Ödüllerine bu yılda hem dünyanın farklı farklı ülkelerinden hem de Türkiye’den cok büyük ilgi olduğunun altını çizen Yıldızgöz, ‘Türkiye’den gelen projelerin hem uluslararası hem de ulusal olmak üzere iki ayrı seviyede değerlendirilecek’ dedi.

UITP Ödülleri ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve başvuru sürecini başlatmak için UITP websitesini ziyaret edebilirsiniz:

http://www.uitp.org/awards/

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam