reklam
reklam

Sarıkamışlılar Platformu Ailesi Uzun Aradan Sonra Biraraya Geldiler

Eklenme Tarihi: 26 Eylül 2021, Pazar - 22:59   Okunma Sayısı: 154418
Sarıkamışlı Sanatçı Recep Ergül tarafından, ülkemizin en seçkin ve saygın sivil toplum kuruluşlarından biri olacak şekilde tasarlanıp Sarıkamışlı ve Sarıkamış`la bağı olan akademisyen, bürokrat, işadamı, sanatçı, sporcu ve her meslek grubundan bir başarı hikâyesi ve toplumda karşılığı olan insanlarla birlikte 12 Ekim 2019 tarihinde kurulan Sarıkamışlılar Platformu COVİD- 19 pandemisinden ötürü uzun bir süredir kalabalık toplantılar gerçekleştiremiyordu.

Bu yüzden verilen uzun ara İstanbul’un Pendik ilçesinde Green Paark Hotel’de 18 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen toplantı ile sona erdi. Birbirlerinden ayrı kalınan bu süre içerisinde Sarıkamışlılar Platformu , değerli üyeleriyle bir organizasyon kapsamında buluşup, hem geçmişten bugüne neler yaptıklarını konuşmak, hem de geleceğe yönelik projelerle ilgili olarak fikir alışverişinde bulunarak hasret giderdi.

Toplantıya Sarıkamışlılar Platformu Başkanı Recep Ergül ile Sarıkamışlılar Platformu yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Sarıkamış, Kars, Iğdır, Ardahan, Erzurum ve civar illeri başta olmak üzere ülkemizin çeşitli yerlerinden katılım oldu. Kahvaltılı toplantıda, platform yönetim kurulu üyeleri Aylin Gezgüç ve Ercan Serdar Toksoy da yakın dönemde yayınlanan kitaplarını imzaladılar.

 

Sarıkamışlılar Platformu Başkanı Recep Ergül “ Tüm Sarıkamışlıları Sarıkamışlılar Platformu’na destek olmaya çağırıyorum.”

Toplantının başında bir konuşma yapan Sarıkamışlılar Platformu Başkanı Recep Ergül pandemi döneminde de çalışmalarına devam eden Sarıkamışlılar Platformu’nun çalışmalarından bahsederek, Sarıkamışlılar Platformu’nun bundan sonraki süreçte de çalışmalarına artarak devam edeceğini söyledi ve tüm Sarıkamışlıları Sarıkamışlılar Platformu’na destek olmaya çağırdı. Başkan Recep Ergül Sarıkamışlılar Platformu’na yapmış olduğu katkılardan ötürü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Edremit Belediye Meclis Üyesi Murat Tuna’ya bir teşekkür plaketi takdim etti.

Daha sonra Sarıkamışlılar Platformu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Aylin Gezgüç platform çalışmaları hakkında bir sunum yaptı. Ardından toplantıya katılım sağlayan isimler, kısa sürelerle söz alarak görüş ve düşüncelerini paylaştılar.

Toplantıda geçmiş projeler ve geleceğe yönelik programlar değerlendirilirken, ayrıca 1-3 Ekim 2021 tarihlerinde Sarıkamış’ta gerçekleşecek olan Spor Oyunları ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı, toplu fotoğraf çekimiyle sonlandı.

 

Sarıkamışlılar Platformu’dan Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu Başkanlığına seçilen İrfan Koç’u ziyaret

Öte yandan Sarıkamışlılar Platformu üyelerince Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu Başkanlığına seçilen ve aynı zamanda Sarıkamış Platformu Yönetim Kurulu üyesi olan İrfan Koç’u ziyaret edildi ve Koç’a yeni görevinde başarılar dilendi. Sarıkamışlılar Platformu ‘nun sosyal medya hesaplarından ziyaret hakkında şu paylaşım yapıldı:

“Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu Başkanlığına seçilen ve aynı zamanda Sarıkamış Platformu Yönetim Kurulu üyesi olan Sayın İrfan KOÇ'u ziyaret edip, yeni görevinde başarılar diledik.

Platform adına başkanımız Sayın Recep ERGÜL' ün selamlarını iletip, hediyelerimizi takdim ettik. Federasyon yönetimi ile fikir alışverişinde bulunup ilerleyen zamanlarda birlikte yapabileceğimiz faaliyetler ve organizasyonlar hakkında konuştuk.

Göstermiş oldukları misafirperverlik sebebiyle Sayın İrfan KOÇ ve yönetimine teşekkür eder, en kısa zamanda yeniden bir araya gelmeyi temenni ederiz.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam