reklam
reklam

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor

Eklenme Tarihi: 9 Eylül 2021, Perşembe - 08:13   Okunma Sayısı: 67350
İstanbul Süper Amatör Lige iddialı hazırlanan ekiplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor yeni sezon hazırlıklarına Alemdağ Stadı’nda yaptığı idmanlarla hazırlanıyor. 2021-2022 sezonunda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen kırmızı beyazlı ekipler, Teknik Sorumlu Aydın Dursun yönetiminde haftanın 5 günü çalışarak hazırlıklarına devam ediyor.

16 Ekim’de başlayacak olan lig öncesinde geçen yılki kadrosunu birkaç oyuncu dışında, tamamen yenileyen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da parola yine şampiyonluk olarak belirlendi.

 

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Abdullah Civelek “Yeni sezonda oyunu, mücadelesi ve centilmenliği ile ön plana çıkan bir Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor göreceksiniz. Birçoğu tecrübeli ve genç oyuncuların harmanlaması ile oluşan bir kadro ile hedefimize ilerleyeceğiz.”

Haftanın son antrenman çalışmaları ısınma ve düz koşular ile başladı, ardından istasyon ve güç çalışmaları ile sona erdi. Antrenmanı Kulüp Başkanı Abdullah Civelek, Yöneticiler Mustafa Aktürk ve Yasin Erenoğlu’da takip ettiler.

Hedeflerinin ses getiren bir takım kurarak şampiyonluk olduğunu belirten Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Abdullah Civelek şunları söyledi ;

“ Yeni yönetim kadromuz ve transferlerimiz ile süper bir ekip kurduk. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak. Transfer çalışmalarımıza bu yönde devam ediyor. Teknik kadromuzun isteği doğrultusunda takıma yeni takviyeler yapabiliriz. Yeni sezonda oyunu, mücadelesi ve centilmenliği ile ön plana çıkan bir Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor göreceksiniz. Birçoğu tecrübeli ve genç oyuncuların harmanlaması ile oluşan bir kadro ile hedefimize ilerleyeceğiz. Yeni sezonun tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diler, futbolcularımıza ve teknik kadromuza başarılı bir sezon dilerim “

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam