reklam
reklam

Kartalspor ‘da yeni sezon çalışmaları başladı

Eklenme Tarihi: 15 Ağustos 2021, Pazar - 22:24   Okunma Sayısı: 82768
Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kartalspor A takımı 2021-2022 sezonu için sahadaki ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Bulvar Sahası’nda ilk antrenmanını yapan bordo beyazlıları Başkan Binali Aydın, Futbol Şube Sorumlusu Kerem Çeboğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Burhanettin Sönmezalp yalnız bırakmayarak idmanı yakından takip ettiler.

Başkan ve Yöneticiler yeni sezonda futbolculara başarılar dilerken, Kartalspor Teknik Direktörü Rıdvan Elmastaş , çoğunluğu U-19 takımından oluşan kadroda bulunan genç oyuncularla antrenman öncesi kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Elmastaş, Antrenör Cenk Sarıtaş ve Kaleci Hocası Bilge Göktürk Duran’ın önderliğinde Kartalspor A takımı 2021-2022 Sezonu ilk antrenmanını Kartal Bulvar Sahası’nda yaptığı çalışmayla tamamladı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam