reklam
reklam

Saadet Partisi Pendik’te Başkanlığa Yasin Kadıoğlu Getirildi

Eklenme Tarihi: 7 Ağustos 2021, Cumartesi - 17:03   Okunma Sayısı: 100357
Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Efrail Ozan’ın İl Yönetim Kuruluna girmesi dolayısı ile Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı’na Yasin Kadıoğlu atandı.

İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı tarafından ilçe başkanlığına atanan Yasin Kadıoğlu çeşitli dönemlerde Belediye Meclis Üyesi Adayı ve 2015 Genel Seçimlerinde de Milletvekili adayı olarak Saadet Partisi’ni temsil etmişti. Pendik Merkez’de aile şirketi olan inşaat firmasında yöneticilik yapan Kadıoğlu, Doğu evli ve üç çocuk babası.

 

Yasin Kadıoğlu Hakkında

1976 Üsküdar doğumlu olan KADIOĞLU, aslen Trabzon Köprübaşı’lıdır. İlkokulu Kaynarca ilköğretim okulunda, ortaokul ve liseyi Pendik Lisesi’nde tamamladıktan sonra sırasıyla Kocaeli Üniversitesi İnşaat Teknikerliği, Azerbaycan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini ise Sakarya Üniversitesi Mahalli İdareler ve Şehircilik Bölümü’nde tamamladı.

Lise ve Üniversite yıllarında Milli Gençlik Vakıflarında görev alan KADIOĞLU, siyasi hayatına ise Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde çeşitli görevlerde bulunarak devam etmiştir. 2009, 2014 ve 2019 Yerel Seçimlerinde Pendik Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı, 2015 Genel Seçimlerinde ise İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adaylığı yapmıştır. Sivil toplum kuruluşlarının varlığını önemseyen Kadıoğlu, başta AHİSİAD (Ahi Sanayici İş Adamları Derneği), PTD (Pendik Trabzonlular Derneği), İstanbul Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapmaktadır.

 

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam