reklam
reklam

Beykoz 1908 Afrika karmasıyla ikinci maçını yaptı

Eklenme Tarihi: 10 Nisan 2021, Cumartesi - 22:40   Okunma Sayısı: 119917

Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerinden Beykoz 1908 Spor Kulübü  ligin bir diğer İstanbul temsilcisi olan Yeşilköyspor ile Bakırköy’de yapacağı maçın saha izninin alınamaması sonrasında iptal edilmesi sonucunda Beykoz Stadında 2.kez Afrika Karması ile karşı karşıya geldi.

Beykoz Stadında oynanan ve dostluk havasında geçen karşılaşma yüksek tempoda geçti. Genellikle Afrika’nın değişik ülkelerinden gelen ve İstanbul ve Anadolu’da değişik takımlarda futbol oynayan futbolcuların yanı sıra, bazı Türk ve Azeri futbolcular da forma giydiler. Maç Beykoz 1908’in 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.   Beykoz 1908’in gollerini Talha Çetin ve Onur Kandemir atarken, Afrika karmasının golünü ise Kıngsley kaydetti.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam