reklam
reklam

İstinye Üniversitesi 7 Öğretim Üyesi alacak

Eklenme Tarihi: 29 Mart 2021, Pazartesi - 23:42   Okunma Sayısı: 80942

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre;

Üniversitemizin  aşağıda  belirtilen  birimlerinde  boş  bulunan  kadrolarına  2547  sayılı Yükseköğretim  Kanunu  ile  Öğretim  Üyeliğine  Yükseltilme  ve  Atanma  Yönetmeliği  hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır.

Profesör  adaylarının;  Birer  adet  ve  çıktı  olacak  şekilde  hazırlamaları  gereken;  Başvuru dilekçesini, YÖK Formatlı özgeçmişlerini (Bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara   yapılan   atıfları,   yönetimlerinde   devam   eden   ve   biten   Doktora   ve   Yüksek   Lisans çalışmaları da belirtilmelidir), Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta  Yeterlilik  Belgesi  fotokopisi,  Nüfus  Cüzdanı  Önyüzü  Fotokopisi,  Çalışma/Emeklilik Belgesini içeren başvuru dosyalarına,

Özgeçmiş ve eserlerini içeren elektronik ortamdaki 7 (yedi) adet CD/USB’yi,
İstinye Üniversitesi Web Sitesinde bulunan (https://www.istinye.edu.tr/tr/kvkk) aşağıdaki metinlerin doldurulmuş ve imzalanmış hali.
Adayların;  ilanın  yayımlandığı  tarihten  itibaren  15  (on  beş)  gün  içerisinde,  İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsüne şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan başvurular geçerli kabul edilmeyecektir.

 DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLYINIZ.

Kaynak: HABER
Editör: HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam