reklam
reklam

BAL Temsilcisi Bulvarspor sahaya indi

Eklenme Tarihi: 14 Mart 2021, Pazar - 15:54   Okunma Sayısı: 66862

2020 – 2021 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan İstanbul temsilcisi Bulvarspor, sezon başı hazırlık çalışmalarına başladı. Bulvar Kubilay Köse Stadında Teknik Sorumlu Doğan Engin ve yardımcıları yönetiminde yapılan idmanda, ısınmanın ardından yavaş tempolu koşular, koordinasyon ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi. Kulübün As Başkanı Murat Gülfırat ve Futbol Şube Sorumlusu Koray Küçük idmanı saha kenarından izlediler.

Bulvarspor Futbol Şube Sorumlusu Koray Küçük “ 2020 – 2021 sezonu BAL takviminin açıklamasından sonra grupların belli olmasını ve fikstürün çekilmesini bekliyoruz. Sezon başı hazırlık çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Bulvarspor Futbol Şube Sorumlusu Koray Küçük burada basın mensuplarına “ 2020 – 2021 sezonu BAL takviminin açıklamasından sonra grupların belli olmasını ve fikstürün çekilmesini bekliyoruz. Sezon başı hazırlık çalışmalarımızın 1. Aşamasını kendi tesislerimizde gerçekleştirdikten sonra 15 Mart 2021 tarihi itibarıyla 10 günlük bir sezon başı hazırlık kampı planlıyoruz” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam