reklam
reklam

MHP Ataşehir’den Kızılay Ataşehir Şubesi’ne Destek

Eklenme Tarihi: 24 Aralık 2020, Perşembe - 09:04   Okunma Sayısı: 87063
MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel’in öncülüğünde tüm birimler de dahil olmak üzere Türk Kızılay Ataşehir Şubesi’nin düzenlediği kan bağışı kampanyasına destek verdi.

 

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel “Kanımız da canınız da vatanımıza, milletimize feda olsun. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin”

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi, “MHP Ataşehir ilçe Başkanlığımız ve TÜRK Kızılayı Ataşehir olarak Kan bağışı kampanyasına, ilçe Başkanımız, yönetim kurulumuz, bölge başkanlarımız ve Mahalle Başkanlarımız, tüm teşkilat olarak katılım sağladık. Katılım sağlayan ülküdaşlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu vesile ile vatanımız ve milletimiz ihtiyacı olduğu her an, her daim sokaktayız, Kanımız da canınız da vatanımıza, milletimize feda olsun. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MUSTAFA DOĞAN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam