reklam
reklam

İstanbul Mesudiyespor Ümraniye’de Faaliyetlerine Devam Edecek

Eklenme Tarihi: 29 Ekim 2020, Perşembe - 10:25   Okunma Sayısı: 91564
İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından İstanbul Mesudiyespor Kulüp merkezini İstanbul Beykoz’dan Ümraniye’ye taşınma sürecini tamamlayarak Ümraniye’deki yeni merkezinde faaliyetlerine başladı.

 

İstanbul Mesudiyespor bundan böyle Ümraniye İlçesi takımı olarak katılım sağlayacak

Yüksel Şener başkanlığında yeni bir yapılanmaya giren İstanbul Mesudiyespor bu çalışmaları kapsamında kulüp merkezini Beykoz’dan hemşerilerinin daha çok yaşadığı bölge olan Ümraniye’ye taşıdı. Liglerin oynanması konusunda olumlu karar çıkarsa lige Ümraniye İlçesi takımı olarak katılım sağlayacak olan İstanbul Mesudiyespor Erdal Yıldırım hoca ile de anlaşarak TFF’nin vereceği kararı beklemeye başladı.

İstanbul Mesudiyespor Kulübü Başkanı Yüksel Şener “Metropol Şehri İstanbul’da Ordu’muzu Mesudiye’mizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içindeyiz. Kulüp merkezimizi yönetim kurulu kararı ile Ümraniye’ye taşıdık. İleriki günlerde tesis konusunda büyük adımlar atacağız ve Ümraniye’de inşallah kulübümüze kalıcı bir eser bırakacağız.”

İstanbul Mesudiyespor Kulübü Başkanı Yüksel Şener yaptığı açıklama “Metropol Şehri İstanbul’da Ordu’muzu Mesudiye’mizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içindeyiz. Kulübümüzün bir tesisi olmadığı için yıllarca Beykoz’da göçebe hayatı yaşadık bu sene tesisleşme konusunda ilk adımı atarak kulüp merkezimizi yönetim kurulu kararı ile Ümraniye’ye taşıdık. İleriki günlerde tesis konusunda büyük adımlar atacağız ve Ümraniye’de inşallah kulübümüze kalıcı bir eser bırakacağız. TFF’nin vereceği kararı beklemedeyiz şuan için kararın olumlu çıkması durumunda hali hazırda anlaşma sağladığımız hocamız teknik heyetimiz ve futbolcularımız var. Bizler liglerin oynanmasından yanayız; fakat devletimiz ne karar verirse de uyarız. ”dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam