reklam
reklam

Pandemi Nedeniyle Yıl Sonuna Ertelenen Documentarist’ten Özel Program!

Eklenme Tarihi: 6 Haziran 2020, Cumartesi - 10:29   Okunma Sayısı: 184262
Son 12 yıldır yazın gelişini belgesellerle karşılayan Documentarist – İstanbul Belgesel Günleri’nin 13. buluşması, pandemi koşulları nedeniyle önceden ilan edilen tarihlerde gerçekleşemiyor.

Ancak Haziran ayının festivalsiz geçmesini istemeyen etkinlik organizasyonu, salonlardaki buluşmayı sene sonuna ertelerken, bugünler için de özel bir belgesel şenliği hazırladı.  Şenlik bugünler için festivalin mutfağından , belgesel severler için özel hazırlanmış ev yapımı reçel tadında bir belgesel şenliği olacak.

Documentarist – İstanbul Belgesel Günleri’nin 06 – 16 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleşecek  özel gösterim programı ise , geçmiş programlardan severek seçilen 10 film, usta sinemacı Alan Berliner’le sinema dersi, günlük yönetmen söyleşileri ve çeşitli atölyeler ile dolu dolu bir programdan oluşuyor. Documentarist – İstanbul Belgesel Günleri’nin bu seneki afişi ise Volkan Ölmez / Fol imzasını taşıyor.

Documentarist İstanbul Belgesel Günleri'nin 6-16 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleşecek 'home edition' versiyonu için ayrıntılı bilgiler, Documentarist İstanbul Belgesel Günleri'nin  sosyal medya hesaplarından  öğrenebiliyor.

Facebook: https://www.facebook.com/Documentarist/

Twitter: https://twitter.com/documentar_ist

Instagram: https://instagram.com/documentar_ist/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCONHtUtHqX08xemnCjhc20g/videos



 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam