reklam
reklam

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Hamdiye Su’ya Moral Ziyareti

Eklenme Tarihi: 30 Nisan 2020, Perşembe - 11:15   Okunma Sayısı: 118157
Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul ve 31 ildeki sokağa çıkma yasağının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu koronavirüs salgını sürecinde  ve sokağa çıkma yasağında il genelinde kesintisiz hizmet büyük caba gösteren İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik gerçekleşen  moral ziyaretlerine haftanın ilk gününde de devam etti. İmamoğlu’nun yeni durağı koronavirüs salgını sürecinde üretimini ve dağıtımını kesintisiz devam ettiren Hamidiye Su oldu. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu “Bu dönem, bize çok özel dersler veriyor ve yaşatıyor. İnsanlık, önem ve değer verdiği şeyleri gözden geçiriyor. Doğanın önemini, insanı yaşatmanın önemini bir daha yaşatıyor. Çok unuttuğumuz bir şeyi hatırlatıyor. Bu anlamda korumamız gereken kaynaklardan birisi de su. Çünkü su, hayattır.”

Çalışanlara moral ziyaretinde bulunan Ekrem İmamoğlu, Hamidiye Su Genel Müdürü Sertaç Nişli’den, üretim ve dağıtım süreçleriyle ilgili bilgiler aldı ve çalışanlara yapacağı konuşma öncesinde tesislerde incelemelerde bulundu. Burada bir  konuşma yapan İmamoğlu şunları söyledi.

“Herkese sağlıklı günler diliyorum öncelikle. Allah, herkesi korusun. Dikkat edin kendinize, iş ortamındaki mesafenize. Ailelerinizle bir arada olduğunuzda keza aynı şekilde. Önce sağlık, sonra işimiz ve başarılarımız. Sağlık olmazsa, gerisi boş. Bu dönem, bize çok özel dersler veriyor ve yaşatıyor bence bu virüsün mücadelesi. İnsanlık, önem ve değer verdiği şeyleri gözden geçiriyor. Doğanın önemini, insanı yaşatmanın önemini bir daha yaşatıyor. Çok unuttuğumuz bir şeyi hatırlatıyor. Bu anlamda korumamız gereken kaynaklardan birisi de su. Çünkü su, hayattır. Hamidiye Su da bu toprakların kadim bir değeridir, markasıdır. Bu güzel tesiste, 2019 Temmuz’da faaliyete giren ve Aralık sonunda kesin kabulü yapan modern cihazın, yeni üretimlerini görmeye geldik. Çok da onur duydum, gurur duydum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir de sürprizi oldu. Bu tesiste şu an üretimde olan suyumuzun, yeni başlanan bir düzenle, milletimizin bağımsızlığının en önemli simgelerinden olan Meclis’imizin 100’ncü yılının ve dünyanın tek çocuk bayramının 100’ncü yılının kutlandığı güzel bir etiketle üretim yapılıyor. Bundan dolayı da gurur duydum. Sizler, yol arkadaşımızsınız. Bu güzel kente hizmet ediyorsunuz. Sorumluluğunuz ve sorumluluğumuz büyük. İyi ki varsınız.”

 

Hamidiye Su’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına Özel Ambalajlı Su

Öte yandan, Hamidiye Su, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak tasarladığı yepyeni ambalajıyla çocuklarla buluştu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gelecek nesillerimize armağan ettiği 23 Nisan’a özel tasarımla ilgili açıklamada bulunan Hamidiye Su Genel Müdürü Sertaç Nişli, “Bayramımızda özel bir etiket tasarımı yaparak 100. yıl vurgusunu ve bu bayramın çocuklara Mustafa Kemal Atatürk tarafından emanet edildiğini etiket üzerine yansıtarak, çocuklarımızın bayramını kutluyoruz” dedi.

Hamidiye’nin, 1902 yılından bu yana çeşmelerden, sakalarla ve damacanalarla İstanbul halkının su ihtiyacını karşıladığını anlatan Nişli, “Hamidiye Su, 23 Nisan 1920’de de Ankara’da ilk meclis kurulduğunda da vardı. O coşkuyu o zaman da İstanbul halkıyla paylaşan kentin bir değeriydi” ifadelerini kullandı.

Sertaç Nişli, Hamidiye Su’yu yüz yılı aşkın süredir İstanbul’un değeri olduğunun altını çizerek şöyle konuştu: “Hamidiye Su, üretim tesislerinde son yıllarda yapılan modernizasyon çalışmalarıyla en modern makinelerde, el değmeden, sağlıklı ambalajlı ve lezzetli doğal kaynak sularını bizlere sunuyor.  Sağlık konusunun öne çıktığı bugünlerde bu çok değerli. Biz de diyoruz ki; İstanbul’da Hamidiye Su’ya her zaman ulaşabilirsiniz.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam