Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2020/02/14/Harb-IYsY_IYstanbul_SYubesinden__IYsYten_CYYkarYlan_IYsYcYiler_IYcYin_Protesto.jpeg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

Harb-İş İstanbul Şubesinden  İşten Çıkarılan İşçiler İçin Protesto

Eklenme Tarihi: 14 Şubat 2020, Cuma - 11:59   Okunma Sayısı: 120900
Harb-iş İstanbul Şube Başkanlığının organize ettiği ve İncirlikte çalışan 439 işçinin iş akdinin fesih edilmesine ilişkin yaptıkları protesto gösterisi Kartal'da gerçekleşti. Yağmura rağmen yoğun katılıma sahne olan protestoya Harb-İş İstanbul Şube Başkanı Murat Yalçınkaya ve şube yönetimi de katıldı.

Harb-İş İstanbul Şube Başkanı Murat Yalçınkaya  “Sadece ve sadece evine ekmek götürmek derdinde olan 439 arkadaşımızın derhal işlerine dönmesini bekliyoruz.”

Harb-İş İstanbul Şube Başkanı Murat Yalçınkaya  'nın okuduğu basın bildirisine onlarca işçi sloganlarla eşlik etti. Yalçınkaya  bildiride şunları söyledi:

"ABD'nin İncirlik üstünde bulunan Vectrus şirketi 424'ü İncirlik'te 15'i de Ankara'da olmak üzere toplam 439 arkadaşımızın iş akdini feshetmiştir. Suriye'ye barış getirme vaadiyle girip operasyonlarını azaltacağı yerde çoğaltan ABD'nin bu tiyatroya bir son vermesini istiyor, işten atılan arkadaşlarımızın derhal görevlerine döndürülmelerini istiyoruz.

ABD'li işveren bilsin ki; biz aklıyla alay edilecek, dalga geçilecek bir millet değiliz. İncirlik üssü, ABD'nin son 20 yıldır Irak ve Suriye'ye zulüm etmesi için kurulmadı.

Sadece ve sadece evine ekmek götürmek derdinde olan 439 arkadaşımızın derhal işlerine dönmesini bekliyoruz.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam