reklam
reklam

U17B 3.hafta

ÖZEL HABER

CHP Maltepe’deki Kongrenin Galibi Ali Cengiz Erol Oldu

Eklenme Tarihi: 5 Ocak 2020, Pazar - 20:21   Okunma Sayısı: 167574
CHP Maltepe’deki Kongrenin Galibi Ali Cengiz Erol Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de 29 Aralık Pazar günü 13. Olağan İlçe Kongresi, Yalçın Kızılay Spor Kompleksi’nde gerçekleşti. Divan Başkanlığı’nı CHP İstanbul milletvekili Ömer Fethi Gürer’in yaptığı secimde adaylardan Ali Cengiz Erol, 195 oy ile yeni ilçe başkanı seçildi. Mevcut ilçe başkanı olan diğer aday Savaş Yücel ise 188 oy aldı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç “Kılıçdaroğlu öncülüğünde hem Maltepe’de hem de Türkiye’de iktidar mücadelesini sürdüreceğiz”

Ali Cengiz Erol’un ilçe başkanı seçilmesi üzerine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise, “CHP Maltepe İlçe Başkanı seçilen Ali Cengiz Erol’u kutluyorum. Zor zamanda İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getiren Savaş Yücel’e emeği için teşekkürler. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde hem Maltepe’de hem de Türkiye’de iktidar mücadelesini sürdüreceğiz.” mesajı yayımladı.

Delegelerden iki listenin önemli isimlerine onay geldi

Öte yandan delegeler yönetim kurulunda ise iki adayın da yer verdiği isimlerden bazılarına görev verdi. İşte Ali Cengiz Erol’un Yönetim Kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

Deniz Berk Sayar

Göksu Nak

Melih Armutlu

Selahattin Yalçınkaya

Cihan Köse

Sibel Türedioğlu

Alican Demirtaş

Olcay Yılmaz

Umut Karagöz

Serkan Sağır

Yılmaz Cumhur

Cem Kalender

Ufuk Barış

Merve Dağloğlu

Kenan Sevinç

Ergül Özdemir

İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile birlikte il delegeleri; Gökhan Şeker, Şahin Çakır, Adil Ercan, Gökhan Demir, Ali Güven, Cihan Kılıçaslan, Fevzi Polat, Gizem Öncel, Engin Karaağaç, Muharrem Karslı, Figan Sezer, Şahin İlhan, Minnet Yalçın, Nazlıcan Beltan, Oğuzhan Cenan, , Aycan Gerçek, Ercan Ağkaya, Hakan Serin, Süleyman Çataltepe, Gürcan Şamiloğlu, Ekin Yıldız, Melisa Doğanay, Asiye Gül Özer, Levent Koç, Mustafa Baş, Süreyya Akar, Zeynel Demirçivi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam