reklam
reklam

VODAFONE FREEZONE STÜDYO’DA İLYAS YALÇINTAŞ RÜZGÂRI ESTİ

Eklenme Tarihi: 6 Ağustos 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 132733

Türkiye’nin yeni dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo’ya konuk olan İlyas Yalçıntaş, canlı konserde gençleri coşturdu. “İncir”, “İçimdeki Duman” ve “Gel Be Gökyüzüm” adlı şarkılarıyla gönüllerde taht kuran sanatçı, romantik aşk şarkılarıyla gençlerin evine konuk oldu. Vodafone FreeZone YouTube kanalından General Mobile desteği ile canlı yayınlanan konser, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak 120 bin izlenmeyi geçti.

3 Ağustos 2018 – Türkiye’nin yeni dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo,daha önce yapılmamış ve başka bir yerde bulunamayacak performanslara evsahipliği yapmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone Stüdyo bu kez pop müziğin sevilen isimlerinden İlyas Yalçıntaş’ı General Mobile sponsorluğunda ağırladı. “İncir”, “İçimdeki Duman” ve “Gel Be Gökyüzüm” adlı şarkılarıyla gönüllerde taht kuran sanatçı, Vodafone FreeZone Stüdyo’da verdiği online konserde “Yazlık” stüdyo konsepti ve romantik aşk şarkıları ile milyonlarca hayranının evine konuk oldu. Moderatörlüğünü Gökhan Tevek’inyaptığı konsere, sosyal medya üzerinden yayınladığı popüler yerli ve yabancı cover’larla ünlenen Ekin Beril konuk oldu. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan İlyas Yalçıntaş 16 parçaseslendirdi. Vodafone FreeZone YouTube kanalından canlı yayınlanan konser, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak 120 bin izlenmeyi geçti.

“Herkesin enerjisini yakından hissettim”

Vodafone FreeZone Stüdyo’daki online konseri hakkında konuşan İlyas Yalçıntaş, şunları söyledi:

“Benim için çok değişik bir tecrübe oldu. Karşımda fiziksel anlamda seyirci yoktu, ama beni telefonlarından, bilgisayarlarından izleyen herkesin enerjisini yakından hissettim, yanımda gibiydiler. Konseri kaçıranlar üzülmesin, en kısa zamanda, söylediğimiz şarkılar FreeZone YouTube kanalına yüklendiğinde tekrar izleyebilirler.”

Online konser deneyimi

Vodafone FreeZone Stüdyo, müzikseverlere uçtan uca online konser deneyimi de yaşattı. Dinleyiciler, konser sırasında İlyas Yalçıntaş ile etkileşime geçerek ünlü sanatçıya sosyal medya mecralarından sorularını sordu. Bazı performanslar 1 hafta sonra Vodafone FreeZone YouTube kanalına yüklenerek İlyas Yalçıntaş hayranlarına konserde dinledikleri ya da kaçırdıkları şarkıları tekrar izleme imkânı sunulacak. Müzikseverler, Vodafone FreeZone YouTube kanalına abone olarak tüm Vodafone FreeZone Stüdyo konser performanslarından yüklendikleri anda haberdar olacaklar.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ARİF HAKVERDİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam