reklam
reklam

Kağıthane’nin 1. Amatör Lig Temsilcisi Gültepe’de Kaptan Barış Cayırcı’yla iki yılık sözleşme yenilendi

Eklenme Tarihi: 14 Temmuz 2018, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 185783

Geçtiğimiz sezonu oldukça başarılı bir şekilde tamamlayıp yeni sezonda 1. Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazanan Kağıthane’nin başarılı ve köklü temsilcisi Gültepespor, iki sezondur formasını giyen ve taraftarın  yoğun sevgisini kazanan kaptanları Barış Cayırcı ile yeniden anlaştı.

Sevilen futbolcu Barış Cayırcı , aynı zamanda Vefaspor'dan yetişme bir isim

15 Ocak 1991 doğumlu genç stoper futbola 2002 yılında Vefaspor'da başladı. Daha sonraları Fatih Hilal Spor'a ve  transfer olduğu 2013 yılına kadar da Vefaspor ‘un forması giyen sevilen isim; Altınokspor, Pazariçi Köprülü, Neslişah ve Gültepespor formalarını terlettikten sonra son iki sezonudur Kağıthane’nin başarılı ve köklü temsilcisi Gültepespor’da forma giydi ve  burada taraflı-tarafsız herkesin sevgisini kazanarak, takımın kaptanı oldu. 

Kaptan Barış Cayırcı yeni sezonda da Gültepespor ile anlaşarak yuvada kalırken, böylelikle dedikodu ve söylentilere de son noktayı koymuş oldu.   

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam