reklam
reklam

“TÜRK ERKEĞİNE ÇIĞLIK YAKIŞMIYOR”

Eklenme Tarihi: 4 Haziran 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 140025

İSTANBUL

Alper Mestçi yeni filmi Üç Harfliler: Beddua’da başrolleri dört güzel oyuncu Beyzanur Mete, Esma Soysal, Şerife Ünsal ve Gizem Takma’ya emanet etti. Dört kadının performansından bir hayli memnun olan Mestçi başrolde neden erkek oyuncuların olmadığı sorusuna ise “Türk erkeklerine çığlık atmak yakışmıyor, istediğin verimi ve enerjiyi alamıyorsun” dedi.

“Dünyada da aslında korku filmlerinin çoğunda başrolde kadın olur” diyen Mestçi “Üç Harfliler: Beddua filminde seyirciyi çok ekstra sahneler bekliyor,  filmi izledikten bir ay sonra bile aklınıza geldiğinde ürpereceksiniz” diyerek korku filmi meraklılarının iyice heyecanlandırdı.

Dört genç kızın kimin tarafından edildiği belirsiz, hayatlarını cehenneme çeviren Beddua ile yüzleşmelerinin Bursa’da yaşanmış gerçek hikayesini anlatan Üç Harfliler: Beddua, 15 Haziran Cuma, Ramazan Bayramının ilk günü vizyonda olacak. Film seyircisine korku dolu dakikalar vaat ediyor. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR SAKARYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam