reklam
reklam

Peter Pan – Tinker Bell: Sihirli Dünya Yakında Sinemaseverlerle Buluşacak

Eklenme Tarihi: 1 Mayıs 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 152198

Chandrasekaran G’nin yönettiği animasyon film Peter Pan – Tinker Bell: Sihirli Dünya (The Quest For The Never Book), 25 Mayıs 2018’de Özen Film dağıtımıyla Vişne Produktion tarafından vizyona girecek.

Filimizin baş karakteri olan Peter Pan ve arkadaşlarının görevi gizli adayı ve sihirli kitabı korumak. Tabi; Kaptan Kanca ve korsanları da  uzun süredir Peter Pan’ın peşindeler.  Gizli adada herkes mutlu ve her gün  de birbirinden daha eğlenceli geçiyor. Bir gün güçlerini kötülük için kullanmayı seçen Kaptan Kanca, Peter Pan ve arkadaşlarını ele geçirince; doğal olarak gizli ada ve sihirli kitap da  tehlikeye girer. Peki; Tinker Bell ve arkadaşlarının yapacağı yardım   sonucu Peter Pan ve sihirli kitabı kurtarabilecek mi ? Filmde hep birlikte göreceğiz.

Filmin Künyesi

Gösterim Tarihi: 25 Mayıs 2018

Dağıtım: Özen Film

İthalat: Vişne Produktion

Tür: Animasyon

Süre: 90 dk.

Ülke: Amerika

Yapım Yılı: 2018

Yönetmen: Chandrasekaran G

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam