reklam
reklam

SİAD 1. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu İFM’de düzenlendi

Eklenme Tarihi: 22 Kasım 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 139009

İSTANBUL

Bu yıl ilk kez gelen ve İstanbul Fuar Mekezi’nde ziyaretçilerini ağırlayan ‘Sinop İş Dünyası ve Girişimcilik Forumu’na çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve belediye başkanının yanı sıra ziyaretçilerin katıldığı açılış töreninde, hoş geldin konuşmaları yapan SİAD Başkan Yardımcısı Murat Yurdagül, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve çok sayıda işadamı katıldılar. Sinop Ticaret  Odası Başkanı Erol Derici, Sinop Üniversitesi Rektörü, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, Sinop’un daha iyi yerlere gelebilmesi adına SİAD’ın yapacağı tüm etkinlikleri destekleyeceklerini ifade ettiler.

Kürsüye gelen SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, kuruluşundan bugüne kadar dernek yönetiminde bulunan, derneğe hizmet edenlerin tamamına teşekkürlerini belirterek, “İlk kez böyle bir organizasyonu yapmak bize nasip oluyor. Şahsım ve yönetim kurulum adına, bu işe destek olan tüm paydaşlarımıza, iş adamlarımıza ve SİAD ailesine çok teşekkür ediyorum. Yine bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm iş dünyasını, ticaretlerine ışık tutacak ve inovasyon kazandıracak olan forumumuzun, Sinop iş dünyasına hayırlar getireceği inancındayım. Katılımcı ailemizin PR çalışmalarında, forumumuz ile tüm dünyaya değerlerini sunma imkânını yakalayacağı inancını da taşımaktayım. Bu organizasyonun Sinoplu İşadamları Derneği’nin yollarını adım gibi açacağına inancım tamdır. Bize verdiğiniz destekten dolayı, bizimle beraber yürüdüğünüz için hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bu gün, Sinoplu İş Adamları Derneğimizin bir fuarında bir aradayız. Son zamanlarda hemşeri dernekleri kendilerini tanıtma, memleketlerini tanıtma, memleketlerinin ürünlerini tanıtma kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde bu tanıtım günleri yapılıyor. Doğrusu çok da güzel oluyor. Hem ekonomimizin hızlı kalkınmasına katkı sağlıyor, yerli iş adamlarının birbirlerini tanımalarına vesile oluyor, yeni iş birlikleri kurmalarına vesile oluyor. Dolayısıyla ben Sinoplu İş Adamları Derneğini kutluyorum. Biz de bu gün burada bir stant açmak suretiyle, Sinoplularla el ele bir tablo sergilemek istedik” diye konuştu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, “Uzun yıllar İstanbul’da çalışmış bir Sinoplu olarak, bu fuara gelince gördüm Sinoplu’nun potansiyelini. Biliyoruz ki burada olamayan, bundan çok daha fazla Sinoplu var. Demek ki bu fuar çok önemli bir açığımızı kapatmış, önemli bir yaraya parmak basmış. Sinoplu potansiyelinin farkına varacak. Sinoplu dayanışabileceği, kaynaşabileceği, güvenebileceği işi dünyasındaki akranlarının farkına varacak. Böylece hem istihdam hem dayanışma hem de ekonomik anlamda iyi işler ortaya çıkacak. İşadamları derneğimizin ilk defa böyle bir organizasyonu oluyor. Bu konuda gösterdikleri fedakarlık için tüm ekibi kutluyorum’’ dedi.

Ben de bir Sinoplu olarak hemşehrilerimin standlarını tek tek gezerek kendilerine Sinop adına verdikleri emek ve gelişim mücadelerinde başarılar diledim. 

Fura alanını gezdikten sonra Yenikapı etkinlik alanında yer alan ‘Yüzen Şehir Sinop İstanbul’da’ etkinliğine katıldım. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam