reklam
reklam

Malhotra: 'Kadına karşı şiddet artık tolere edilemeyen bir yapı haline geldi'

Eklenme Tarihi: 9 Aralık 2015, Çarşamba - 16:00   Okunma Sayısı: 143615

İSTANBUL

Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Daimi Koordinatörü Kamal Malhotra, "Kadına karşı şiddet de artık tolere edilemeyen bir yapı haline geldi" dedi.

Malhotra, Şişli Marriott Hotel'de düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddetin Sonlandırılması: İlerleme Temelinde Değişimi Hızlandırma" konulu toplantıda, 20 yıl önce Pekin Platformu'nun dünyayı sarstığını söyledi.

Erkek liderler ağı içerisinde yapılan çalışmalarla bunu daha da ileriye götürmeye çalıştıklarını ve söz konusu inisiyatifi dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın desteklediğini belirten Malhotra, şöyle konuştu:

"Kadına karşı şiddet de artık tolere edilemeyen bir yapı haline geldi. Bu noktada kadına ve kız çocuklarına karşı yapılan saldırılar, dayak, cinsel saldırı, kölelik, kaçırma ve diğer bütün istismar türlerini reddediyoruz. Özellikle kadın ve kız çocuklarına karşı şiddet içeren aşırılıkları da kınamak istiyorum."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam