reklam
reklam

Maltepespor Yönetimi Dalan’ı makamında ziyaret etti

Eklenme Tarihi: 9 Ağustos 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 135876


İSTANBUL-2017-18 sezonunda BAL liginde mücadele edecek olan Maltepespor’da yapılan kongre sonrası göreve gelen Cahit Durhan ve ekibinden Yeditepe Üniversitesine ziyaret gerçekleşti. İlçedeki kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerini sürdüren Maltepespor yönetimi Yeditepe Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bedrettin Dalan’ı makamında ziyaret ettiler. Durhan ve ekibi ziyarette Maltepespor’un yeniden üst liglerde yer alabilmesi için yapmayı düşündükleri çalışmaları anlattı. Durhan daha sonra Bedrettin Dalan’a üzerinde adı yazan Maltepespor forması hediye etti.
Maltepe Belediyesinden Maltepespor’a Destek 
Öte yandan; Maltepespor’un konaklama, ulaşım ve yemek sorununun Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından çözüldüğü belirtildi.
Edindiğimiz bilgilere göre; Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yetkililere talimat vererek Maltepespor tesisleri yapılıncaya kadar kulübün futbolcularının konaklamasının Emsa otelde, yemeklerin  Çeltik Kebap firmasında, ulaşımın ise  Maltepe Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından araç tahsis edilmesi ile  çözüldüğü ifade edildi.
2016-17 Sezonunda Profesyonel 3.ligden Bölgesel Amatör lige düşen Maltepespor’a  2017-18 sezonunda tekrar 3.lige dönebilmesi için geniş bir yelpazeden destek olduğu da biliniyor. Nitekim;  Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı başta olmak üzere,Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban’ın, CHP Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Alçınkaya Babacan’ın, MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kanburoğlu’nun da aralarında bulundukları bir çok  partiden  siyasilerin, bürokratların, Maltepe Belediye meclis üyelerinin Maltepespor’a olan destekleri de Maltepespor’a güç ve destek anlamında yardımcı oluyor.
Yine; Maltepeli iş adamları da Maltepespor’a desteklerini iletiyorlar. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam