reklam
reklam

İlla ki bir kazamı olmalı?

Eklenme Tarihi: 28 Haziran 2017, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 155383

Yanımızda olan bir hanım da bunun kendisinin de başına geldiğini ifade etti ve ‘’kaç kez güvenliğe bildirdik ve yine aynı bir şey yapmadılar’’ diye söylendi. Bunun üzerine ben de asansörden indikten sonra güvenlik görevlilerine bu durumu bildirdim. 
Günler sonra tekrar yolum o tarafa düşmüştü ve ben yine Cevahir’e uğramak istedim. Yine metrodan çıktım ve aynı asansörle yukarı çıkmak için bineceğim sırada bu sefer de ben kolumu asansöre sıkıştırmaktan son anda kurtardım. Ben o gün görevlilere bildirdim ve benim gibi çok kişinin de bildirdiğinden eminim ama aradan 15 gün geçmesine rağmen hiç bir değişiklik olmamıştı. Buradan metro ve de Cevahir AVM yetkililerine sesleniyorum. O asansörün tamir edilmesi için illaki bir yaşlının yada bir çocuğun canının yanması mı lazım?. Orada yaralanan bir kişinin feryatlarımı sizi harekete geçirecek ve bu durumu düzeltmeye sevk edecek?  

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam