reklam
reklam

Acıbadem'den muhteşem geri dönüş

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2023, Perşembe - 20:49   Okunma Sayısı: 65232
İstanbul 2.Amatör Ligi 18.grupta, lider Acıbadem, 2-0 yenik duruma düştüğü maçta Pendik Güllübağlar'ı 3-2 mağlup etti.

İstanbul 2.Amatör Ligi 18.grupta, geçen yıl 1.Amatör Lig'den düşen iki ekip, lider Acıbadem ile grup 3.sü Pendik Güllübağlar, Selimiye Stadı'nda karşı, karşıya geldiler.
Karşılaşmayı İl hakemi Kerem Barutçu yönetirken, yardımcılıklarını Melisa Akbıyık ve İklim Ateş yaptı.

Grupta şampiyonluğun en kuvvetli adayı Acıbadem'in, ilk 20 dakikada yediği iki gol şok etkisi yaptı. Maça hızlı başlayan Pendik temsilcisi daha ilk atağında golü buldu. Kaleci Yunushan Taşkent'in kontrol edemediği topu, Acıbadem savunması uzaklaştırmakta güçlük çekince Şamil Gül, henüz 3.dakikada konuk takımı 1-0 öne geçirdi. 19.dakikada Şamil'in ceza sahası dışından sert ve etkili vuruşunu, Acıbadem kalecisi Yunushan aynı güzellikte kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşundan gelen topu iyi takip eden Devrim Kurt, kafa vuruşuyla topu bir kez daha ağlara göndererek Pendik Güllübağlar'ı 2-0 öne geçirdi. Çabuk toparlanan Can Hakan Yılmaz'ın talebeleri, Pendik Güllübağlar kalesini ablukaya aldı. Konuk takım ise genç ve süratli oyuncularıyla kontra ataklarla tehlike oluşturmaya devam etti. Acıbadem kaptan Fazlı Eymen Avcı'nın geriden attığı paslarla her iki kanattan da golü koklamaya başladı. 32.dakikada sağ kanattan gelinen Acıbadem atağında ceza sahası içinde topla buluşan Habibu Samu, sert bir vuruşla topu ağlara göndererek farkı bire indirdi.  40.dakikada Doğukan Özata kale sahasında ayak içi plase ile skora denge getiren golü attı. İlk yarı atılan karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.

Son sözü Habibu Samu söyledi

Karşılaşmanın ikinci yarısı adeta nefesleri kesti. Her iki takım da golü düşünürken, aynı zamanda da temkinli bir futbol oynadı. Girilen gol pozisyonlarında, taraflar kalecileri geçemedi. 72.dakikada Ahmet Sarı'nın yaptığı ortayı iyi takip eden Habibu Samu, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı. Ara transferde Çekmeköyspor'dan transfer edilen Sierra Leoneli futbolcu, bordo-beyazlı forma ile 6.golünü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, 2-0 yenik duruma düştüğü maçta Acıbadem karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başardı.


Acıbadem Teknik Sorumlusu Can Hakan Yılmaz

Her maçımız final niteliğinde

Yenilmezliklerini ve liderliklerini sürdürdükleri için çok mutlu olduklarını söyleyen Acıbadem Teknik Sorumlusu Can Hakan Yılmaz, ''Yenik duruma düştüğümüz maçı çevirerek, şampiyonluk yolunda, önemli bir adım daha attık. Adamlar topluluğuna gelecek olursak, görünen köye kılavuz gerektirmez. Çok iyi takımların olduğu bir gruptayız, maçlarımıza tek, tek final havası içinde çıkıyoruz. Grubumuzdaki bütün takımlara başarılar dilerim. İnşallah kalan maçlarımızda da aynı performansı sergileyerek ipi göğüsleyen taraf olacağız. Altı tane daha final niteliğinde maçımız var. İnşallah sonu çok güzel olsun. Başta kulüp başkanımız Oğuzhan Atagun ve Sportif direktör Şerif Bülbül ve Kutay Homiz'in çok emekleri var. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum'' diye konuştu.

Lider İyi Gençlik ile oynayacak

Puanını 33'e çıkartan nağmalup Acıbadem, liderliğini sürdürürken 13.hafta alt sıralardan kurtulma hesapları yapan İyi Gençlik ile karşılaşacak. Kaybettiği 3 puanla zirve yarışında yara alan grup üçüncüsü Pendik Güllübağlar ise evinde en yakın takipçisi Maltepe Zümrütevler ile karşılaşacak.

HABER: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam