reklam
reklam

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: 'Hayır' diyen de 'evet' diyen de bizim vatandaşımız

Eklenme Tarihi: 4 Nisan 2017, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 144662

MALATYA 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Buğday Pazarı esnafıyla bir araya geldiği toplantıda Türkiye'nin 16 Nisan'da önemli bir tercih yapacağını belirtti.

Ülkenin bundan sonraki yönünü belirleme açısından bir tercih yapacağını aktaran Tüfenkci, bundan sonra tek yetkili karar mercinin millet olmasını istediklerini söyledi.

'Hayır' cephesinden gelen söylemleri hatırlatan Bakan Tüfenkci, "Son zamanlarda 'hayır' cephesi o kadar hızlandı ki, 'evet' diyenleri denize dökmekle tehdit ediyorlar. Sanki Kurtuluş Savaşı'nın mücadelesini veriyorlar da Yunanlılar'ı denize döküyorlarmış gibi bir imaj oluşturuyorlar." ifadelerini kullandı.

Bülent Tüfenkci, referandumu birleşme, uzlaşma, ötekileştirmeme adına yaptıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bu referanduma 'hayır' diyen de 'evet' diyen de bizim vatandaşımız. Bunların tamamı da bu ülkede yaşayan insanlar. Dolayısıyla birbirimizi kamplara ayırarak, düşman ilan ederek siyaset yapılmaz, yapılmamalıdır. Eğer birileri bunu sehven söylemediyse, kasıtla söylediyse gerçekten ortada çok vahim bir durum var demektir. Biz burada Türkiye'nin geleceğiyle ilgili bir oylama yapıyoruz. Evet de hayır da çıkabilir. Bizim gönlümüz evetten yana."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam