reklam
reklam

Müslüm Gürses -Segah düeti

Eklenme Tarihi: 30 Ocak 2023, Pazartesi - 10:30   Okunma Sayısı: 140400
Müslüm Gürses -Segah düeti 'Sevmeden yaşanır mı ' kliple taçlandı

Müzikseverlerin haklı beğenisini kazanarak  2022 yılına damgasını vuran Müslüm Gürses- Segah ikilisinin  'Sevilmeden Yaşanır mı ' adlı düeti  kliple ödüllendirildi. Dijital platformlarda yerini alan klip kısa sürede izlenme rekoru kırarak bir başarıya imza attı.

Elenor müziğinin yapımcılığını üstlendiği bu yeni çalışma her iki sanatçının daha önce çekilmiş kliplerinden  oluşuyor. 

Bir süre önce 'Alışırım' ve 'Son Mektup' eserlerini seslendiren Segah, "Klibi izlerken çok duygulandım inanın göz yaşlarıma hakim olamadım "dedi.

Müzik dünyasında birçok  ünlü ismin yapımcılığını üstlenen Elenor Müziğin sahibi Muhteşem Candan "Müslüm Gürses'in orjinal tonundan titizlikle hazırladığımız bu düet kısa sürede büyük ilgi gördü. Bunada bir klibin yakışacağını düşündük. Segah hanıma ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" diyerek memnuniyetini dile getirdi. 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam