reklam
reklam

Mersin'de dolandırıcılık iddiası

Eklenme Tarihi: 11 Kasım 2015, Çarşamba - 17:00   Okunma Sayısı: 217891

MERSİN

Mersin'de okuma yazma bilmeyen bir kişi, adına açılan temizlik şirketi nedeniyle 332 bin 944 lira vergi cezası kesildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. 

Alınan bilgiye göre, gündelik işlerle geçimini sağlayan Ali Kulabaş (30), birlikte yaşadığı Seda Temetaş'ın (25) ailesi tarafından nüfusa kaydının yaptırılmaması nedeniyle yaşanan problemi çözmek için girişimlerde bulundu.

Bu sırada mali müşavirlik yaptığını belirten H.T. ile tanışan Kulabaş, problemi çözeceği yönündeki vaadi üzerine gittiği İzmir'de kendisine verilen belgeleri imzaladı.

Aradan geçen süre içinde sorununa çözüm bulamayan Kulabaş, belgeleri imzaladıktan 4 yıl sonra evine gönderilen tebligatlarla adına İzmir'de temizlik şirketi kurulduğunu, çeşitli nedenlerle 332 bin 944 lira vergi cezası kesildiğini öğrendi.

Okuma yazma bilmediğini iddia eden 4 çocuk babası Kulabaş, cezalarla ilgili cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

"Bir kimlik için başımıza gelmeyen kalmadı"

Seda Temetaş ise "Kimlik çıkartmak için eşimi alıp götürdüler, onlar da dolandırıcı çıktı. 350 bin liraya yakın borcumuz varmış, bunları biz yeni öğreniyoruz. Bir kimlik için başımıza gelmeyen kalmadı" diye konuştu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam