reklam
reklam

BAL Ligi 24hafta

ÖZEL HABER

Memleket Partisi Başöğretmen’in huzurunda!

Eklenme Tarihi: 24 Kasım 2022, Perşembe - 22:29   Okunma Sayısı: 123777
Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle partisinin il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Atatürk’ün Dolmabahçe’de vefat ettiği odayı ziyaret etti.

Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle partinin il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Dolmabahçe Sarayı’nda Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

Memleket Partisi İl Başkanlığı’nca düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına Gülsever’in yanı sıra

İl Başkanvekili Ahmet Ekin 

İl Başkanvekili Doğanay Köse 

1.Bölgeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nihat Yıldırım 

2.Bölgeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tülay Doğan 

Arnavutköy İlçe Başkanı Turan Ünlü

Bağcılar İlçe Başkanı Taner Uygur

Beşiktaş İlçe Başkanı Levent Serdaroğlu

Beyoğlu İlçe Başkanı Sanem Eyigün Manav

Bahçelievler İlçe Başkanı Eşref Eker

Beylikdüzü İlçe Başkanı Tuna Açıkgöz 

Çekmeköy İlçe Başkanı Bora Reisoğlu 

Küçükçekmece İlçe Başkanı Eren Bircan

Maltepe İlçe Başkanı Özgür Gözütok

Üsküdar İlçe Başkanı Lale Özel ve ilçelerin yönetimleri adına temsilciler katıldı.

Ziyarete katılanların, Ulu önder Atatürk’ün Düolmabahçe Sarayı’ndaki çalışma ve dinlenme odaları ile birlikte Atatürk’ün vefat ettiği odayı da gezmesinin ardından, Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever kısa bir açıklama yaptı.

Gülsever basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ulusumuzun başöğretmeni Mustafa Kemal Atatürk’ü dinlenme ve çalışma odasında ziyaret ederek kendisiyle buluşmaya ve öğretmenlerin sorunlarını dile getirmeye geldik. Onun da söyleiği gibi bir ülkenin en büyük düşmanı cehalettir, cehaletin en büyük düşmanı da öğretmendir. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirebilmek için özgürce düşüncelerini söyleyebilen öğretmenlerin olduğu bir toplum istiyoruz. İnşallah bu düzen değişecek,  öğretmenlerimiz fikirlerini ve düşüncelerini söyleyebildikleri özgür günlere kavuşacak ve özgür nesiller yetiştirebilecek. Gelecek de iyi yetişmiş nesillerin omuzlarında büyüyecek ve yükselecek. Herkesin, sadece söylemenin yeteri olmadığının günü geldiğinde göstermek de gerektiğinin farkına varması gerektiğini düşünüyorum. Bugün de biz bu farkındalığı gösterdik. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam