reklam
reklam

Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odasında Başkan Resul Taşçı İle Devam

Eklenme Tarihi: 20 Ocak 2022, Perşembe - 16:33   Okunma Sayısı: 78995
Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası’nın , 15. olağan genel kurulu gerçekleşti. İki adayın yarıştığı ve tansiyonun zaman zaman yükseldiği kongreye.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nilgün Kaplan, Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım “Bakkal, manav, kasap ve küçük esnaf  aynı zamanda mahalle kültürünü oluşturmaktadır ve mahalle kültürünün korunmasına her zaman sıcak bakıyorum.”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede bakkal esnafı, zincir marketler ile bazı ruhsat ve tekel konularına ilişkin çeşitli konulara yönelik yaşadıkları sıkıntılarını dile getirdi. Kongrede geçmiş dönem gelir, gider raporları ile faaliyet raporları oybirliği ile onandı.  Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da yaptığı konuşmada bakkal, manav, kasap ve küçük esnafın aynı zamanda mahalle kültürünü oluşturduğunu  ve kendisinin de mahalle kültürüne her zaman sıcak baktığını ifade etti.

 

Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı “Zincir marketlere karşı, esnafımızı zora sokan toptancılara karşı her zaman küçük esnafımızın yanında duruyoruz”

Kongrede daha sonra adaylık konuşmaları ile seçimler maddesine geçildi.Başkan Resul Taşçı, Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası isminin daha geniş açılımını yaparak küçük esnafın daha fazla bir araya gelmesini sağladıklarını söyledi. Tekel ruhsatları ve işyeri ruhsatları konusunda ilçedeki belediye, kaymakamlık ve emniyet ile sürekli temasta olduklarını kaydeden başkan Taşçı, “Bu sayede siz esnafımızın en küçük bir sorun yaşamaması ve ceza almaması için uğraş veriyoruz. İçinizde ceza alan esnafımız varsa bu cezayı da biz üstlenmeye ve ödemeye hazırız” dedi. Başkan Taşçı, “Zincir marketlere karşı, esnafımızı zora sokan toptancılara karşı her zaman küçük esnafımızın yanında duruyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan seçimler sonucu Başkan Resul Taşçı,  rakibi Ercan İnci’nin aldığı 63 oya karşılık aldığı 151 oyla yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam