reklam
reklam

Marmara Karayolları lider Haliçspor’u yendi

Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2022, Cuma - 12:02   Okunma Sayısı: 80450
İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grupta alt sıralardan yükselmek isteyen Kartal temsilcisi Marmara Karayolları, deplasmanda grubun yenilgisiz lideri Haliçspor ile karşılaştı. Marmara Karayolları 3 kırmızı ve 10 sarı kartın çıktığı mücadeleyi 1-0 kazandı. Böylece yükselişini sürdüren Marmara Karayolları galibiyet serisini de 3 maça çıkardı.

Çekişmeli maçta Marmara Karayolları’na galibiyet getiren golü Onur Buğra Yüksel getirdi

Fatih Mimarsinan Stadında oynanan mücadeleyi Fatih Okhan yönetirken, Yunus Öncebe ve Mehmet Burak Arıcan yardımcı hakem olarak görev yaptılar. Müthiş çekişmeli oynanan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken devre arası çıkan olaylardan dolayı ev sahibi ekibin Teknik Sorumlusu Adnan Keskin ile Konuk ekibin yöneticisi Selim Alkoyun maçın hakemi tarafından kırmızı kart gördüler.

İkinci yarıya hızlı başlayan takım konuk ekip olurken 52.dakikada gelişen atakta Onur Buğra Yüksel topu Haliç filelerine yollayarak takımını deplasmana 1-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Maçın sonuna kadar rakip ataklara sağlam savunma yaparak skor avantajını korumayı bilen Marmara Karayolları rakibine ilk mağlubiyeti yaşattı.

Bu galibiyetle 17 puana yükselen turuncu siyahlılar gelecek hafta evinde Küçükköyspor ile karşılaşırken, 27 puanda kalan Haliçspor deplasmanda İstanbul Bafraspor ile karşılaşacak

 

.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam