reklam
reklam

ALO 199'a 'En İyi Çağrı Merkezi' ödülü

Eklenme Tarihi: 3 Ekim 2021, Pazar - 20:11   Okunma Sayısı: 65950
İçişleri Bakanlığı Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü çağrı merkezi ALO 199, 80'den fazla ülkeden 2 bin şirketin katıldığı organizasyonda, "En İyi Çağrı Merkezi" kategorisinde birinci oldu.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 80'den fazla ülkeden 2 bin şirketin katıldığı çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en büyük organizasyonu kabul edilen ve "ContactCenterWorld.com"un düzenlediği, EMEA (Avrupa- Orta Doğu ve Afrika) bölge finallerinde, "En İyi Çağrı Merkezi" kategorisinde birinci olarak altın madalya aldı.

NVİGM Çağrı Merkezi ALO 199, Contact Center World Events'in çevrim içi düzenleyeceği dünya finallerinde, En İyi Çağrı Merkezi kategorisinde EMEA bölgesini temsil etme hakkını kazandı.

Uluslararası çağrı merkezi endüstrisinin buluştuğu Contact Center World Events kapsamında, 40 ayrı kategoride yarışma düzenleniyor ve dünyadaki en iyi çağrı merkezleri belirleniyor. Bölge finallerinde birinci gelen çağrı merkezleri daha sonra organizasyonun dünya finallerinde yarışıyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam