reklam
reklam

Adalet Bakanlığından yalanlama

Eklenme Tarihi: 2 Kasım 2016, Çarşamba - 15:00   Okunma Sayısı: 139816

ANKARA

Adalet Bakanlığından yapılan açıklamada, "Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından Halkımıza Uyarı" başlığıyla AİDS ve bulaşıcı hastalıklara ilişkin metnin, sosyal medyada yer aldığı ve söz konusu metnin mail yoluyla da yayıldığı belirtildi. 

Metnin sahte ve uydurma olduğunun vurgulandığı açıklamada, söz konusu bildiriyle kötü niyetli kişi ve kişilerce toplumun hassas bulunduğu sağlık alanına yönelik panik havası oluşturulmak istendiği ifade edildi.

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nın isminin kullanılarak, sahte metne inandırıcılık sağlanmasının amaçlandığına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Aynı olay 2007 yılında da kötü niyetli kişi veya kişiler tarafından toplumda infiale yol açmak için sahnelenmiş olup, halkımıza ilgili metni dikkate almamasına ilişkin bir basın bildirisinde bulunulmuş ve ilgi ve ilgililer hakkında gerekli takibat yapılmıştır. Söz konusu metin ve içeriği tamamen uydurma olup, Adalet Bakanlığı Bilgi işlem Dairesi Başkanlığı ile kesinlikle ilişki ve ilgisi bulunmamaktadır."

Açıklamada, söz konusu metni hazırlayanlar ve sosyal medyada yayanlar hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı vurgulandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam