reklam
reklam

Bakan Kurum'dan Elazığ'da depremzede çocuğun yaptığı maket eve tam not

Eklenme Tarihi: 24 Ocak 2021, Pazar - 20:23   Okunma Sayısı: 93993
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 14 yaşındaki depremzede Emre Kaya'nın yaptığı maket ev modelini çok beğendini belirterek, "Sen şimdiden mühendis olmuşsun. Çok güzel olmuş, tebrik ederim." dedi.
Elazığ

Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki TOKİ inşaat alanında incelemelerde bulunan Kurum, geçen yıl görüştüğü ve kendisine mühendis olmak istediğini belirten depremzede Emre Kaya ile bir araya geldi.

Kaya'nın yaptığı maket evi inceleyen Kurum, şunları kaydetti:

"Sen şimdiden mühendis olmuşsun. Bu seviyeleri çabuk geçeceksin. Çok güzel olmuş, tebrik ederim. Bizim köy konutlarına benziyor. Biz çelik, sen de ahşaptan yaptın. Çok güzel hepsi geri dönüşüm malzemesi. Tebrik ediyoruz seni. Emin adımlarla gidiyorsun. İnşallah daha güzellerini yapacaksın."

Emre Kaya'nın bugün doğum günü olduğunu öğrenen Kurum, çocuğun doğum gününü kutlayarak yeni yaşını tebrik etti.

Emre Kaya da yaptığı maketi Bakan Kurum'a hediye etti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam