reklam
reklam

Kartal’da Salgın Koşulları Nedeniyle Hastaneye Ulaşamayan Özel Gereksinimli Bireyler ve Aileleri Unutulmadı

Eklenme Tarihi: 19 Ocak 2021, Salı - 10:39   Okunma Sayısı: 86561
İstanbul’un Kartal ilçesinde Kartal Belediyesi, özel gereksinimli bireylere ve ailelerine yönelik örnek bir çalışmaya daha imza attı. Covid-19 salgını sürecinde hastanelere ulaşmada zorluk çeken özel gereksinimli vatandaşlar, ‘Hastane Nakil Aracı’ ile evlerinden alınıp hastanelere ulaştırılmakta .

 

‘Kartal’a Engel Yok’

‘Kartal’a Engel Yok’ sloganıyla, Kartal’da özel gereksinimli bireylerin daha rahat ve özgür bir kentte yaşamaları için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kartal Belediyesi, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde örnek bir çalışma gerçekleştiriyor. Hastanelere ulaşmada zorluk çeken özel gereksinimli bireyler, evlerinden ‘Hastane Nakil Aracı’ ile alınarak, gitmek istedikleri hastanelere ulaştırılıyor ve tedavilerinin tamamlanmasının ardından tekrar evlerine bırakılıyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel “Kartal’da göreve başlamadan önce söz verdiğimiz gibi çalışmalarımızı gerçekleştirirken; kadınlarımızı, çocuklarımızı ve özel gereksinimli komşularımızı öncelik veriyoruz. Kartal Belediyesi olarak, sosyal devlet anlayışından ödün vermeden, Kartallı komşularımızın tamamına hizmet etmeye devam edeceğiz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yapmış olduğu açıklamada , “Kartal’da göreve başlamadan önce söz verdiğimiz gibi çalışmalarımızı gerçekleştirirken; kadınlarımızı, çocuklarımızı ve özel gereksinimli komşularımızı öncelik veriyoruz. Özellikle, salgın sürecinde hastanelere ulaşmakta zorluk çeken komşularımızı gitmek istedikleri hastanelere ulaştırıyoruz. Kartal Belediyesi olarak, sosyal devlet anlayışından ödün vermeden, Kartallı komşularımızın tamamına hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam