reklam
reklam

MHP Bağcılar Örgütü Mekke’nin Fethi Anma Programı’nı Cevrimiçi Gerçekleştirdi

Eklenme Tarihi: 18 Ocak 2021, Pazartesi - 10:04   Okunma Sayısı: 111870
Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı, her yıl düzenlediği organizasyonu bu sene pandemi kısıtlamaları sebebiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirdi.

Mekke’nin Fethi münasebetiyle ilçe başkanlığında yapılan Kuran-ı Kerim tilaveti ve okunan Mevlid-i Şerif, sosyal medya hesaplarından canlı yayınla izleyiciler ile buluşturuldu. Bağcılar halkı yapılan canlı yayına büyük ilgi gösterdi.

MHP Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil’den teşekkür mesajı

MHP Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, pandemi yüzünden bu şekilde bir anma programı tertip etmek zorunda olduklarını fakat halkın gösterdiği ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Kuran-ı Kerim tilavetinde vatan ve millet savunmasında bağımsızlığımızı bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, canını seve seve bu vatan için veren tüm aziz şehitlerimizi ve ayrıca cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’yi dualarla yâd ettik.

Büyük mütefekkir Seyyid Ahmet Arvasi’yi vefatının yıl dönümünde rahmetle andık. Anma programımıza katılarak bizlere eşlik eden tüm halkımıza sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam