reklam
reklam

Gelecek Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Binası Hizmete Hazır

Eklenme Tarihi: 17 Ocak 2021, Pazar - 15:33   Okunma Sayısı: 157990
Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi, İstanbul İl Başkanlığı'na Av. İsa Mesih Şahin'i atamasının ardından İl Başkanlığı, İstanbul’da ilçe başkanlıkları belirleme sürecine girmişti.

Geçtiğimiz Eylül ayında Ataşehir İlçe Başkanlığı içinse Av. Onur Sönmez'e ilçe başkanlığının mazbata ile tebliğ edilmesinin ardından Gelecek Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Av. Onur Sönmez, kısa süre zarfında İlçe Yönetim Kurulu üyelerini belirleyerek çalışmalara başladı.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin , Aralık ayı içinde tadilat ve ilçedeki çalışmalarla ilgili olarak Gelecek Partisi Ataşehir ilçe binasını ziyaret etmişti

Gelecek Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Ekim, Kasım ve Aralık aylarında gerek sivil toplum kuruluşlarını ve esnaf ziyaretleri, gerekse de üyelik çalışmalarının yanı sıra İlçe Başkanlığı Binasının hizmete kazandırılması için yer tespit ve kiralama işlemi yapan Gelecek Partisi Ataşehir İlçe Yönetimi, Ataşehir- Küçükbakkalköy ve İçerenköy keşisiminde bulunan Kayışdağı Caddesi üzerinde tek katlı ofis katının tadilat çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz ay tadilat ve ilçedeki çalışmalarla ilgili Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin de, Gelecek Partisi Ataşehir ilçe binasını ziyaret etmişti. Aralık ayındaki tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Gelecek Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı'nın tabelası asılarak, 2021 yılında tamamen hazır halde hizmete girmiş oldu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam