reklam
reklam

Maltepe’de sportif başarı artıyor

Eklenme Tarihi: 8 Aralık 2020, Salı - 10:02   Okunma Sayısı: 186146
Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ilçedeki çalışmalarıyla Maltepe’ye spor dallarında ivme kazandırdı. Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar ilgi görürken, ilçede başarılı sporcuların sayısında yaşan artış dikkatleri çekiyor. Maltepe’de Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalarda 1270 sporcu aktif şekilde katılıyor.

 

 

 

 

Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar arasında; uzman çalıştırıcılar eşliğinde gerçekleştirilen Futbol, Hentbol, Okçuluk, Karate, Judo , Atletizm, Güreş ve Taekwondo Antrenmanları , Voleybol Spor Okulu , yüzme bilmeyenlerin sayısını azaltmak için geliştirilen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi ,Kadınlar için spor sporları , sahilde gerçekleşen sabah sporları, özel sporcularımız için hazırlanan bilek güreşi antrenmanları yer alıyor. Çalışmalar pandemi tedbirleri alınarak Maltepe’de devam ediyor.

Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün deneyimli çalıştırıcı kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor

Futbol -Ali Asker Kumak

Judo -Zafer Kentli, Mervan Kangu

Yüzme -Feyzi Çakmak, Filiz Kılıç, Meris Sanin, Özgür Taşçıoğlu

Hentbol- Serdar Karaçam, Bahtiyar Birinci

Taekwondo -Timur Yalımgüç

Karate -Emin Yahşi

Atletizm -Yusuf Türk

Voleybol -Meftun Eren-

Güreş- İbad Ahmedov, Fehmi Akyıldız

Okçuluk -Barış Ulutaş

Bilek Güreşi -Salih Günaçtı

 

 

 

 

Serkan Sağbili “Türk Sporuna katkı sağlamayı sürdüreceğiz.”

Maltepe’de son dönemde gerçekleşen spor altılımın arkasında Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Sağbili’in imzası var. 1972 Samsun doğumlu olan Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Sağbili, babasının memuriyeti sebebiyle ilk öğretimini Bursa’da, orta öğretimini İzmir’de, lise eğitimini ise İstanbul’da yaptı. Futbola Tekelspor alt yapısında başlayan Serkan Sağbili İdealtepespor kulübünde ve 1989-93 yıllarında da Fenerbahçe Spor Kulübü PAF takımında oynadı. Üniversite eğitimini kamu yönetimi bölümünü bitirerek tamamlayan Serkan Sağbili askerliğinde de İzmir Denizgücü spor kulübünde futbol takımında futbolcu olarak yer aldı ve futboldan hiç kopmadı.

 

 

 

 

Uzun yıllar boyu kamu kurumlarında görev alan Serkan Sağbili Tekelspor’da spor koordinatörlüğü,7 yıl da Güreş ve Basketbol yöneticiliği görevlerinde bulundu ve en son Maltepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Maltepe Gençlik Merkezine Şeflik görevi de üslendi.

Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Sağbili gazetemize yürütülen çalışmalar hakkında şunları söyledi. “Maltepe İlçe Müdürlüğümüz koordinesinde Spor Faaliyetlerimiz yeni normal çerçevesinde devam ediyor. Müdürlüğümüzün çalışmalarında 1270 sporcumuz yer alıyor ve bu sayılar da her geçen gün daha da artıyor. Yine son dönemde ilçemizden farklı dallarda başarılı sporcularımızın elde ettikleri dereceler bizler için iftihar kaynağı oluyor. Bizim temel gayemiz spora değer veren, sporu özümsemiş ve en önemlisi de kötü alışkanlıklardan uzak duran bir nesil yetişmesidir. En önemlisi de budur. Türk Sporuna katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Bugüne kadar katkı sunan tüm gönüllülere, sporseverlere teşekkür ediyoruz. “

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam