reklam
reklam

Beykoz 1908 transfer çalışmaları için harekete geçti

Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2020, Çarşamba - 10:08   Okunma Sayısı: 185647
İstanbul’un Beykoz ilçesinin takımı Beykoz Spor Kulübü Yönetim Kurulu; Türkiye Futbol Federasyonu tarafından BAL ile ilgili takvim henüz açıklanmamış olsa da yeni sezonda profesyonel lige yükselmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Sarı-Siyahlılarda Teknik Direktör Ergun Ortakçı ile birlikte Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Genel Sekreter Alaattin Kılıç, Başkan Danışmanı Atilla Sipahioğlu, Başkan Yardımcısı Mesut Ekici, Denetleme Kurulu Üyesi Aziz Baltacı ve Beykoz 1908 AŞ. Yöneticilerinden Muhittin Atagün Beykoz Stadı’nda bir araya gelerek transfer çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Beykoz Spor Kulübü’nün anlaşma sağlanan yeni isimleri yakında kamuoyuna duyurulacak

Takımın iskeletini oluşturacak temel isimlerin bir an önce kulübe kazandırılması için Teknik Direktör Ergun Ortakçı’nın stratejisi doğrultusunda gerçekleştirilecek çalışmalar planlandı. Özellikle kaleci ve forvet hattıyla ilgili önemli futbolcular ile anlaşma sağlandığı defans ve orta sahada direkt oynayacak ve takımı bir üst lige taşıyacak isimlerle görüşmelerin devam ettiği ve önümüzdeki günlerde anlaşma sağlanan isimlerin kamuoyuna duyurulacağı açıklandı.

Teknik Direktör Ergun Ortakçı “Liglerin ne zaman başlayacağına dair takvim henüz netleşmemiş de olsa biz yarın başlayacakmış gibi tüm hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Birbiriyle uyumlu, arkadaşlarına sahip çıkan, çok koşan ve forması için sonuna kadar mücadele eden oyuncuları takıma katmaya çalışıyoruz.”

Beykoz Spor Kulübü’nde yeniden şampiyonluk yaşamak adına Teknik Sorumluluk görevini üstlenen Ergun Ortakçı toplantı sonrasında “Eldeki olanaklar çerçevesinde şampiyonluk için mücadele edecek en iyi kadroyu oluşturmak için kolları sıvadık. Liglerin ne zaman başlayacağına dair takvim henüz netleşmemiş de olsa biz yarın başlayacakmış gibi tüm hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Birbiriyle uyumlu, arkadaşlarına sahip çıkan, çok koşan ve forması için sonuna kadar mücadele eden oyuncuları takıma katmaya çalışıyoruz. Teknik direktör olarak benden ve kulübümüzden beklentilerin farkındayım. Beykozluların da desteğiyle hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam