reklam
reklam

İYİ Parti'den Ümraniye’deki ‘İYİlik Karavanı’na destek

Eklenme Tarihi: 25 Ekim 2020, Pazar - 00:47   Okunma Sayısı: 153934
Üyelik çalışmalarına devam eden İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı, bir süredir Ümraniye Çarşı’da kurduğu ‘İYİlik Karavanı’nda vatandaşlar ile buluşarak hem de partinin tanıtımını yaparak yeni üye katılımını sağlamak hem de vatandaşların sorunlarına çözüm olmak için çabalıyor.

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığının bu cabalarına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas da destek verdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas “Var gücümüz ile çalışıp İYİ Parti ailemizi büyüteceğiz. Ümraniye halkına teşekkürlerimi sunuyorum”

Sukas, Ümraniye’ye yaptığı ziyarette ‘İYİlik Karavanı’na uğradı ve partinin çalışmalaerına destek sağladı. İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ve yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği Sukas, burada üyelik çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Vatandaşların ilgisinden memnun olan Sukas, “Var gücümüz ile çalışıp İYİ Parti ailemizi büyüteceğiz. Ümraniye halkına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Sukas,burada üye olan bazı vatandaşların rozetini taktı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam