reklam
reklam

Cevizli Anadoluspor’un BAL Sevinci

Eklenme Tarihi: 21 Ağustos 2020, Cuma - 09:44   Okunma Sayısı: 90864
Bölgesel Amatör Lige yükselen Kartal temsilcisi Cevizli Anadoluspor Kulüp Başkan Yardımcısı ve Cevizli Mahallesi Muhtarı Memiş Dikilidaş : ” 2007 Yılında kurmuş olduğumuz büyük emek ve özveri ile büyüttüğümüz semtimizin takımı Cevizli Anadoluspor Bölgesel Amatör Lige yükselmiştir” dedi.

Cevizli Anadoluspor Başkan Yardımcısı ve Cevizli Mahallesi Muhtarı Memiş Dikilidaş “Toprak sahamıza koyduğumuz 1 tane Konteynır ile çıktığımız bu yolda Cevizli Anadolu spor kulübünü oluşturduk. Saha yok, malzeme yok imkânlar kısıtlı olmasına rağmen tüm engelleri aşarak Cevizlimizin, semtimizin takımını Bölgesel Amatör Lige taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kulübün buralara gelmesinde ki büyük emekleri olan başkanlarımız kurucu başkan Ferit Esas, Dursun Civak ve mevcut başkanımız Zeki Karakelle başta olmak üzere bu zamana kadar yönetimde yer almış değerli Yönetim kurulu arkadaşlarıma, mahalle halkıma ve Cevizli Anadolu’ya gönül vermiş yürekli taraftarlarımıza bu şampiyonluk armağan olsun. Cevizli Mahallemizi ve Kartal İlçemizi en iyi şekilde her koşulda temsil edeceğimizin sözünü buradan vermek isteriz.

“Bu gurur Cevizli halkınındır, artık hedefimizi büyüttük profesyonel liglere adım atmak istiyoruz.” diyen Cevizli Anadoluspor Başkan Yardımcısı ve Cevizli Mahallesi Muhtarı Memiş Dikilidaş “ Toprak sahamıza koyduğumuz 1 tane Konteynır ile çıktığımız bu yolda Cevizli Anadolu spor kulübünü oluşturduk. Saha yok, malzeme yok imkânlar kısıtlı olmasına rağmen tüm engelleri aşarak Cevizlimizin, semtimizin takımını Bölgesel Amatör Lige taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kulübün buralara gelmesinde ki büyük emekleri olan başkanlarımız kurucu başkan Ferit Esas, Dursun Civak ve mevcut başkanımız Zeki Karakelle, Yunuslar Seramik ailesi olmak üzere bu zamana kadar yönetimde yer almış değerli Yönetim kurulu arkadaşlarıma, mahalle halkıma ve Cevizli Anadolu’ya gönül vermiş yürekli taraftarlarımıza bu şampiyonluk armağan olsun. Tek hedefimiz gençlerimizi kötü yollardan uzak tutup spora teşvik etmek olan bu yolda ilerleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Cevizli Mahallemizi ve Kartal İlçemizi en iyi şekilde her koşulda temsil edeceğimizin sözünü buradan vermek isteriz. Son olarak Teknik kadromuz, futbolcularımız ve taraftarlarımız da başarının en büyük mimarlarıdır BAL’a yükselmemizde herkesin çok büyük emeği var. Hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam