reklam
reklam

Kayışdağı’nda Korku Dolu Dakikalar

Eklenme Tarihi: 6 Temmuz 2020, Pazartesi - 11:19   Okunma Sayısı: 127004
Kayışdağı ormanlık alanında Pazar akşamüzeri çıkan yangın Ataşehir ve Maltepe bölgesinde korku dolu dakikalara yol açarken, yapılan müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kayışdağı Ferhatpaşa TIR garajında çıkan yangının yakınında bulunan Kayışdağı ormanlık alana sıçraması üzerine çıkan yangın bölgesine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri müdahalede yetersiz kalınca ;olay yerine yangın helikopteri çağrıldı. Helikopter ekiplerinin ve takviye ekiplerin müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı.

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir ile Maltepe ilçe sınırları içinde yer alan Kayışdağı ormanlık alanı; aynı zamanda bölge için nefes alınacak yeşil alan olarak önem kazanıyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam