reklam
reklam

Girne Gençlik ve Spor Kulübü Şekerci Dayı’yı Unutmadı

Eklenme Tarihi: 18 Haziran 2020, Perşembe - 11:22   Okunma Sayısı: 154647
Girne Gençlik ve Spor Kulübü Şekerci Dayı’yı Unutmadı

Girne Gençlik ve Spor Kulübü ‘ğnde görev yapan ve geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede vefat eden Fuat Ali Alptekin (Şekerci Dayısı Lakaplı) anısına vefatının 40. gününde, Girne Gençlik ve Spor Kulübü tarafından lokma döktürüldü.

Alptekin’in vefatının 40.günü için yapılan lokma dağıtımına Maltepe İlçe Spor Müdürü Serkan Sağbili,Maltepe Belediyesi Spor Müdürü Hamit Korkmaz,Avrasya Özel Çocuklar Spor Kulübü Derneği Başkanı Aysu Umut, Maltepespor Sportif Direktörü Tayfun Köselerden,Zümrütevler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Necim Açıkyol,Girne Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Durmuş Yurdubayrak, Alptekin'in ailesi, sporcular, ilçe genelinde faaliyet gösteren spor kulüpleri ve derneklerinin temsilcileri katıldılar.

Girne Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın yapmış olduğu açıklamada “Girne Gençlik ve Spor Kulübü çok değerli bir emekçisini kaybetti.   Fuat Ali Alptekin'i çok sevdiklerini yerinin doldurulamayacağını ve vefatı dolayısıyla büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Lokma dağıtarak, insanların Fuat Ali Alptekin için birer Fatiha okumasını istedik." dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam