reklam
reklam

Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanını Belirledi

Eklenme Tarihi: 18 Haziran 2020, Perşembe - 11:59   Okunma Sayısı: 201594
Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanını Belirledi

 

Eski Başbakanlardan Prof.Dr Ahmet Davutoğlu ve arkadaşları tarafından Aralık 2019’da kurulan Gelecek Partisi, il ve ilçe teşkilatlarını belirlemeye devam ediyor. İstanbul il örgütünün kurulmasının akabinde ilçe örgütlenmelerine devam eden parti son olarak İstanbul Çekmeköy’de ilçe başkanını belirledi. Buna göre; İstanbul Çekmeköy Gelecek Partisi İlçe Başkanlığına iş insanı Hakkı Demir atandı.

Gelecek Partisi, il ve ilçe teşkilatlarını belirlemeye devam ediyor. Gelecek Partisi İstanbul il Başkanı İsa Mesih Şahin ile daha önceden 22 ilçe başkanının atamasını gerçekleştiren Gelecek Partisi, Çekmeköy’de Hakkı Demir ile teşkilatlanacak. Çekmeköy’de tanınan ve bilinen Ardahan doğumlu iş insanı Hakkı Demir, daha önce DYP’de siyaset yapmış ve en son olarak Demokrat Parti İstanbul il Başkanlığı yapmıştı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam