reklam
reklam

İYİ Parti Ataşehir Örgütünden Şehitleri Anma Programı

Eklenme Tarihi: 16 Mart 2020, Pazartesi - 11:34   Okunma Sayısı: 100843
İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, 6 Mart akşamı  parti binasında İdlip şehitlerini anarak Kuran-ı Kerim okuttu ve şehitlermiz için dualar edildi.  Şehitler için verilen mevlide İlçe Başkanı Mert Kar, İBB ve Ataşehir İYİ Parti Meclis Üyesi Oğuz Sarul ve yönetim kurulu üyeleriyle teşkilat mensupları   katıldılar.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar “Bugün İdlip Şehitlerimizin ruhuna bir Fatiha okumak onları anmak için buradayız.”

İlçe Başkanı Mert Kar,” Bugün İdlip Şehitlerimizin ruhuna bir Fatiha okumak onları anmak için buradayız. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim”  dedi ve parti sözcüsü İYİ Parti’nin ülke genelinde yapmış olduğu basın açıklamasını okudu.  Parti sözcüsü tarafından yapılan basın açıklamasında; “Bugün burada toplanmamızın sebebi geçen haftalarda idlip’te askerlerimize yapılan hain saldırı sonrasında yaşadığımız elim hadisedir.  Hiçbir şey şehit olan 37 vatan evladını geri getiremeyeceğinin bilincinde olarak devletimizi ve ordumuzun her daim yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.  Biz bu bilinçle acımızı yaşayarak dualarla Şehitlerimizi anarken 80 yaşında Suudi Kralı öldüğünde milli yas ilan ederek bayrağımızı yarıya indiren otorite sahiplerinin geçirdiğimiz bu acı günlerde kameraların karşısına geçip gülüp esperiler yapma cüretini kendilerinde bulmalarını esefle kınıyoruz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet başta aileleri olmak üzere yüce Türk Milletine sabır ve başsağlığı dileriz” denildi.

Basın açıklamasından sonra bir Şehidimizin mektubu okundu. Duygu dolu mektubun okunmasından sonra Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Şehitlerimiz için yapılan program verilen ikramla sona erdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ORÇUN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam