reklam
reklam

Esprit’ten Zarafet ve Neşe Dolu Bir Tasarım

Eklenme Tarihi: 27 Şubat 2020, Perşembe - 12:48   Okunma Sayısı: 1147573
Esprit’in zarafetiyle göz alan yeni modeli, hayatın her anını doya doya yaşayan kadınların ruhundaki neşeyi ve keyfi yansıtıyor.

Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Esprit’in yeni modeli, saatiyle fark yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor. Son derece estetik bir tasarıma sahip saat, farkını kadranıyla ortaya koyuyor. Kadranını ışıltılı taşlar, altın rengi kalpler ve yıldızlarla süsleyen Esprit, tasarımını çelik hasır bilezik ve altın rengi bir bezele tamamlıyor. Set olarak satılan saatin yanındaki çelik bileklik de şıklığın tamamlayıcısı oluyor. Esprit’in birbirinden şık tasarımlara sahip koleksiyonu, saat tutkunlarıyla Saat&Saat mağazalarında buluşuyor.

 

 

 

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam