reklam
reklam

Motul Motobike Istanbul İşbirliği 2020’de Sürüyor

Eklenme Tarihi: 3 Şubat 2020, Pazartesi - 10:51   Okunma Sayısı: 100571
Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Motul, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin önemli motosiklet etkinliklerinden Motobike Istanbul’un ana sponsoru oldu. Motul fuar standında, formülasyon ve kalitesi değişmeyen Powersport serisi ürünlerini, yeni etiket tasarımları ile motosiklet kullanıcılarının beğenisine sunacak. 

Yeni Etiket İle Daha Dinamik Bir Kullanıcı Deneyimi

Motul’un motosikletten scootera, kişisel deniz taşıtlarından karting araçlarına kadar sektörünün en geniş ürün yelpazesine sahip Powersport serisi ürünlerinin Dünya lansmanı 2019 EICMA fuarında yapılmıştı. Motobike Istanbul’da ise, Türkiye lansmanı yapılan yeni etiketli ürünler çok yakında Motul satış noktalarında yerini alacak.

Powersport serisinde daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak amacıyla, etiketlerde ürünlerin viskoziteleri ön plana çıkarıldı. Araç uygulama ikonlarına yer verilen etiketlerde, ürün detaylarından satış noktalarına kadar tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabilmeyi sağlayan QR kod eklendi. Etiketlerde yer verilen yeni sınıflandırma sistemi sayesinde ürün performansı hakkında bilgi almak, kullanıcılar için çok daha anlaşılır hale geldi.

Fuar Süresince Deri Ceket ve Kask Bakımı Motul’dan!

Motul, motosiklet kullanıcıları için yine keyifle zaman geçirecekleri bir stand konsepti üzerinde çalışıyor. İçerisinde oyunlar, hediye dağıtımları, influencer buluşmalarının yer alacağı iç alandaki stand, fuarın fuaye alanında yer alırken, kask ve deri ceket temizliği uygulamalarının yapılacağı diğer stand ise fuar girişinde ziyaretçileri bekliyor olacak. Ziyaretçiler, geçtiğimiz sene yoğun ilgi gösterdikleri iç ve dış alandaki Motul stantlarında, ürünler ve satış kanalları hakkında da detaylı bilgi alabilecekler.

Motul Türkiye Genel Müdürü Dmitry Bakumenko “Öncelikle söylemeliyim ki Türkiye’de motosiklet sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Motobike İstanbul’da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de ana sponsor olarak bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Kalitesini kanıtlamış ürünlerimizden olan Powersport serimizin yenilenen etiketlerini, bu sene fuar standımızda kullanıcılarımız ile buluşturuyoruz. Güven duyulan Motul kalitesindeki Powersport ürünlerimizin lansmanını yapmaktan ve yakın zamanda yeni etiketleri ile piyasada olacağının bilgisini vermekten ötürü mutluyuz.”

Motul Türkiye Genel Müdürü Dmitry Bakumenko fuar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle söylemeliyim ki Türkiye’de motosiklet sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Motobike İstanbul’da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de ana sponsor olarak bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Kalitesini kanıtlamış ürünlerimizden olan Powersport serimizin yenilenen etiketlerini, bu sene fuar standımızda kullanıcılarımız ile buluşturuyoruz. Güven duyulan Motul kalitesindeki Powersport ürünlerimizin lansmanını yapmaktan ve yakın zamanda yeni etiketleri ile piyasada olacağının bilgisini vermekten ötürü mutluyuz.

Bakumenko sözlerine şöyle devam etti: “Motorsporlarındaki rekabet kaynaklı tecrübelerimiz ve güçlü işbirliklerimiz Motul’un muazzam ürün gamının geliştirilmesine yardımcı oldu ve bu ürünleri Motobike İstanbul’da motosiklet kullanıcıları ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyacağız. Tüm motosiklet tutkunlarını Motobike Istanbul’da görmek isteriz.”

Motosiklet kullanıcılarının gerek madeni yağda, gerekse bakım ürünlerinde ilk tercihlerinden biri olan Motul, Motobike Istanbul’da son kullanıcılarla buluşacak. 20-23 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan fuarda iç ve dış alandaki Motul stantları, ziyaretçilerini ağırlayacak ve keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam