reklam
reklam

İstanbul'da 3 otomobil ve bir hafriyat tırı kundaklandı

Eklenme Tarihi: 3 Haziran 2016, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 233046

İSTANBUL 

İstanbul Fatih'te park halindeki 3 otomobil ve Sultanbeyli'de bir hafriat tırı kundaklandı.

Fatih'te 3 otomobil kundaklandı

Fatih'te park halindeki 3 otomobil ateşe verildi.

İddiaya göre, Beyazıt Mimar Hayrettin Mahallesi Abidin Daver Sokak'ta park halinde bulunan 3 otomobil yüzleri maskeli 2 kişi tarafından üzerilerine yanıcı madde dökülerek kundaklandı.

Çevredeki vatandaşların fark etmesi üzerine yanmaya başlayan 2 otomobil yangın tüpleriyle söndürülüp, sahipleri tarafından sokaktan uzaklaştırıldı. 34 PLM 19 plakalı otomobil ise olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Otomobil kullanılamaz hale geldi.

Polis ekipleri kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı, olay yeri inceleme ekipleri de araçta ve sokakta delil topladı.

 Sultanbeyli'de park halindeki hafriyat tırı kundaklandı

Edinilen bilgiye göre, Orhangazi Mahallesi Cihan Caddesi Molla Gürani Sokak'ta park halinde bulunan bir taşeron firmaya ait hafriyat tırı çevrede oturan vatandaşların iddiasına göre plakasız bir motosikletle gelen yüzleri maskeli 2 kişi tarafından üzerine yanıcı madde dökülerek kundaklandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülen tırın çekici bölümü tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam