reklam
reklam

VODAFONE’DAN İHTİYACA GÖRE AYARLANABİLEN SÜPER UYUMLU TARİFE

Eklenme Tarihi: 11 Aralık 2019, Çarşamba - 10:14   Okunma Sayısı: 247268
Müşterilerine en iyi dijital deneyimi sunmayı hedefleyen Vodafone, faturalı kullanıcıları için yeni bir tarife geliştirdi. Ayarlanabilen tarife yapısıyla Türkiye’de bir ilk olan Vodafone Süper Uyumlu Tarife’ye geçenler, tarifelerindeki internet, dakika ve SMS’i ihtiyaçlarına göre Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden kolayca değiştirebiliyor.

 

İSTANBUL

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, faturalı tarife portföyünü yenilikçi ürünlerle geliştirmeye devam ediyor. Vodafone’un ayarlanabilen tarife yapısıyla Türkiye’de bir ilk olan Süper Uyumlu Tarife, faturalı müşterilere tarifelerindeki internet, dakika ve SMS’i ihtiyaçlarına göre değiştirme imkânı sunuyor. Ayda 36 TL’ye, 5 GB’ı 12 ay boyunca hediye olmak üzere toplam 10 GB mobil internet, 750 dakika ses ve 500 SMS’ten oluşan Süper Uyumlu Tarife’ye gelenler, Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden tarife içeriklerini kolayca değiştirebiliyor.

Engin Aksoy: Müşterilerimize özgür ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyoruz

Vodafone Süper Uyumlu Tarife’nin içerik değiştirme özelliğiyle müşterilerine telekom sektöründe alışık olmadıkları özgür ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunduklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Vodafone olarak, dijital müşteri deneyimini merkeze aldığımız ürün ve servislerle abonelerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: TUĞBA SARIKAYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam