reklam
reklam

İletişim Başkanı Altun: Türkiye terörle mücadele etmede kararlıdır

Eklenme Tarihi: 1 Kasım 2019, Cuma - 12:20   Okunma Sayısı: 129083
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye'nin kararlılığını durdurma girişimleri bizim açımızdan hükümsüzdür. Türkiye terörle mücadele etme konusunda kararlıdır." ifadesini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Twitter hesabından ABD Temsilciler Meclisinde kabul edilen tasarılar ve ABD'li bazı siyasetçilerin Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalara ilişkin İngilizce paylaşımda bulundu.

İletişim Başkanı Altun, paylaşımında şunları kaydetti:

"ABD'deki politika belirleyicilerin ve siyasilerin, terör örgütünün lobicileri tarafından kendilerine şantaj yapılmasına izin vermeleri çok talihsiz bir durum. Bir NATO müttefikiyle stratejik ilişkilere zarar vermenin vebali, terör örgütleriyle ortaklık yapanların boynunadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirtmiş olduğu gibi, Türkiye'nin terörle mücadele kararlılığını durdurma girişimleri bizim açımızdan hükümsüzdür. Türkiye terörle mücadele etme konusunda kararlıdır. Bu mücadeleyi, halkımızın ve bütün dünyadaki insanların güvenliğini sağlamak için sürdürmekteyiz."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam