reklam
reklam

Guam Adası'nda ABD'nin B-52 bombardıman uçağı düştü

Eklenme Tarihi: 19 Mayıs 2016, Perşembe - 09:00   Okunma Sayısı: 140701

WASHINGTON

ABD'ye bağlı Guam Adası'nda bir B-52 bombardıman uçağının kalkışından hemen sonra düştüğü ve 7 mürettebatının kazadan yara almadan kurtulduğu bildirildi.

ABD Hava Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamaya göre, cuma günü ABD'ye bağlı Guam Adası'nda bir B-52 bombardıman uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra düştü.

Rutin eğitim için Andersen Hava Kuvvetleri Üssü'nden havalanan uçaktaki 7 mürettebat kazadan yara almadan kurtulmayı başardı.

Guam, Pasifik Okyanusu'nun kuzeybatısında ve Hawaii'nin 5 bin kilomtre batısında yer alan ABD'ye bağlı özerk toprak statüsünde bir ada.

B-52 bombardıman uçakları, 48,5 metre uzunluğa ve 56,4 metre kanat açıklığına sahip uzun menzilli ağır bombardıman uçakları olarak biliniyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam